Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:18 | September 2, 2016

Dagens fråga

outfit23april

De flesta av oss har en signaturlook och en signaturdoft!
Min signaturlook är nog mörkt läppstift, nakna ögon och hatt. Signaturdoften är Viktor & Rolfs Flowerbomb som jag haft sedan jag var typ.. 18

Vilken är DIN signaturlook? och signaturdoft?

/Most of us have a signature look, and a signature scent!
My signatur look must be dark lips, naked eyes and a hat, my scent is Flowerbomb extreme from Viktor & Rolf!

Do you have a signature look? or scent? or both?


36 kommentarer36 kommentarer om “Dagens fråga”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har nästan alltid brun sotning, glowig hud och nakna läppar för att jag gillar fokusen på mina blåa ögon då. Jag går ofta barbent, med en klänning och någon stickad tröja över. Doften är gucci guilty som alla mina nära och kära känner igen mig på nu.

  Reply
 • jag tror att jag inte har något av det. men jag skulle verkligen vilja skapa mej en signatur på det sättet! parfymen jag gillar mest är cleans white woods och den hade jag velat använda hela tiden om den inte var så dyr :/

  Reply
 • Har nog ingen särkild look utan det varierar. Signaturdoften är Diesels Liverdosw Tattoo som jag älskar? Har den alltid med mig i väskan!

  Reply
 • Svartsotade ögon, nude läppar, oftast svarta kläder och diors poison (den röda) 🙂

  Reply
 • Jag bär gärna hög hästsvans (har långt blont hår), glowy hud, markerade bryn, en lätt ögonmake (Berry souffle från Tanya Burr’s enchanted dream i globlinje (crease?) och Color tattoo i pink gold på ögonlocket. Markerar fransraden med mörkare färg samt långa fransar med Roller lash). Matt liquid lipstick från Colourpop (‘midi’). Klädmässigt bär jag gärna skaterklänningar med en stickad tröja över. Funkar året runt 😀
  Min signaturdoft sen ett år tillbaka är Gold Magic by Little Mix, älskar den!!

  Reply
 • När jag bodde i Sthlm/Sverige var det min svarta Odessa-kappa från Rodebjer, Dr. Martens, utsläppt hår och mascara. Aldrig vart mycket för smink på mig själv men älskar det på andra (dig till exempel).
  Här på Malta i värmen blir det för det mesta tunna shorts och linnen man kan ha utan bh med uppsatt hår i knut (kan inte för mitt liv förstå folk som klarar av att ha utsläppt hår när det är 30+??). Nästan aldrig smink då det bara smälter bort och jag älskar min fräkniga hy, men böjda fransar piffar till lite grann iaf. Och alltid en gnutta Chloé Edp i nacken.

  Reply
 • Sotade ögon, nude eller mörkrött läppstift. Svarta kläder och YSL Black Opium 🙂

  Reply
 • Signaturlook, mycket brons smycken. Samlat på brons smycken (spc ringar) sedan jag var liten. Alla ringar är också endast köpta på medeltidsmarkader! 😀 Signaturdoft är Naomi Campbell Cat delux At Night. Det är en doft jag också haft sedan liten ålder och älskar den fortfarande! 😀
  Linda, du är grym på det du gör!

  Reply
 • Signaturlook: fokus på bas & eyeliner! + alltid svarta byxor nästan.
  Signaturdoft: victoria’s secret au so sexy, så god?

  Reply
 • Markerade ögonbryn, mörkt UNDER ögonen, fräknar och biffiga fransar (och rufsig frisyr). Signaturdoften är nog Black Musk ifrån The Body Shop. ? Är ju otroligt passande då jag oftast alltid har svart på mig (i någon form) ?

  Reply
 • I think my signature look would be:
  – Scent: Bottega venetta or serge lutens chergui
  – Eyes: red/golden/highlight eyeshadow and dark mascara
  – lips: nude or nothing
  – wearing my grandgrandmas Art Nouveau ring on my middle finger

  Reply
 • Sotade ögon, helst grå-svart-silver kombination, ljust rosa läppar och Dolce & Gabbana Intense. Det här har jag på jobbet, i en matbutik. Varför ska man placera vissa ögonskuggsfärger och parfymer som dag pch kväll? Kör på bara!

  Reply
 • Har nog ingen riktigt specifik definierad signaturlook, det varierar så mycket. Men generellt kan man säga att mina två vanligaste sminkningar är antingen en vågad läppstiftsfärg med eventuellt mascara/eyeliner och inget annat, eller nån dramatisk metallisk sotning i olika färger. Har ingen doft som riktigt är jag så det blir oftast ingen alls. Klädmässigt har jag oftast mörka färger och nästan alltid kjol/klänning.

  Reply
 • Min holy grail är Smashbox Full Exposure-palette, så lätt att göra en snygg ögoncontour i antingen kall eller varm ton och sedan fylla i med en fin färg i mitten, brukar matcha med ett brunt läppstift – den looken gör jag i sömnen typ…

  Jag tål inte parfym och har aldrig varit en stor anhängare av varken deodorant eller ens duschtvål faktiskt ? Jag har liksom ingen stark kroppsodör överhuvudtaget och ingen partner har klagat över det så jag kör på haha

  Reply
 • Mörkrosa läppstift, naken hud å borstade bryn! En doft jag kört på i år är Tommy hilfighers women pear blossom, fräsch fast känns lyxig:)

  Reply
 • Vilken rolig fråga! Har oftast bara målade ögonbryn(har typ inga), naken eller väldigt naturlig bas, helt nakna ögon(har inga ögonfransar pga alopecia så det blir väldigt naket) och ibland mörkt läppstift till.Har typ alltid svarta jeans och “gubbskor”, men har ingen siignaturdoft dock. Tycker det är så svårt att hitta en parfym som är CF och vegan.

  Reply
 • Jeans och t-shirt/skjorta/stickad tröja (beroende på årstid) och om jag sminkar mig så blir det vanligtvis väldigt minimalistiskt. Ralph Lauren “Blue”. Sedan är det ju alltid kul att testa nya looker och stilar mellan varven.

  Reply
 • Nu mer så är mitt sign neutralt smink, en bulle på skallen och Lady Gagas Fame som doft. Hade ansträngt mig mer om jag inte jobbade med livsmedel och spenderade typ 60 h i veckan på att jobba… Läppstift passar inte på ett gammaldags kondis som mitt hehe

  Reply
 • My signature ate hat and coat. I also wear sharpen glasses ? any long blond braid ^_^

  Reply
 • My natural blonde hair dyed jet black pixie cut. Dark purple lips, nude eye. Anything H&M and Pink Tartan Canada

  Reply
 • Väldigt neutralt smink (ögonbryn och mascara) och så är jag för det mesta svartklädd. Min signaturdoft är White Woods från Clean!

  Reply
 • Signaturlook er rosa lepper og svarte klær, og duft er Dior J’adore. Fikk den av min far for mange år siden (følte meg for ung for den den gang), og har aldri gitt slipp på den. Kjøper den igjen og igjen 🙂

  Reply
 • Jag har iprincip alltid svarta jeans med hög midja, det är väl min signaturlook isf 😉 parfymen är Ralph lauren punk pony 🙂

  Reply
 • Min signaturlook är bronzig hy, nakna ögon och nån form av läppbalsam (sminkar mig i stort sett inte alls till vardags pga väldigt mörka bryn och fransar). Stort lockigt hår, alltid utsläppt!
  Signaturdoft La Vie Est Belle av Lancome, har dränkt mig i den sen den kom ut!

  Reply
 • Kul fråga! Och kul att läsa allas svar ? Klär mig efter humör så det kan variera. Så skulle nog säga att min signaturlook utgörs att mitt röda, rufsiga hår. Klassisk sminkning med mörka bryn, ljus ögonskugga, cat wings eyeliner, ett ton med mascara, rouge, mouche och rött eller nude på läpparna. Mycket silversmycken, fixade naglar och högklackat. Om jag använder parfym blir det Dior’s Poison (mörkblå).

  Reply
 • Så intressant fråga och vad roligt att läsa allas svar!
  Min signaturlook är lugg, eyeliner och min septumpiercing :)Och alltid fabulösa ögonbryn!
  Doften som jag använder mest är också flowerbomb av Viktor&Rolf.

  Reply
 • Signaturdoften är Daisy Eau So Fresh från Marc Jacobs och min signatur look när det gäller smink är en rätt naturlig sminkning med ett par nude läppar. Favorit läppstiftet är Faux från MAC!

  Reply
 • Long-ish grånande brunt hår i sidohästsvans . Marin, mörkgrå eller svarta leggings med topp över. Definierade ögonbryn och fodrad eyes– alltid förändras upp liner färg – svart, marin, vin, lila, red– övre. Silver-y taupe, vinröd, metalliskt lägre. Fuschia, rosa, lila, eller vin läppar. Diorissimo. Älska din blog– så kreativa.

  Reply
 • Perfekt naturlig bas och eyeliner är min signatur sminkning, sen Chanel no 5 som parfym. Älskar den!!!

  Reply
 • Svarta höga jeans och en färgglad bomberjacka. Fulltäckande, solkysst hud med markerade bryn. Doft är Si från Armani 🙂

  Reply
 • Mine is blue or black lips, no blush, winged liner and a hat. 🙂

  Reply
 • Har alltid en skimrig brun sotning. Vill egentligen helst att min signatur look ska vara röda läppar haha för det älskar jag men av ngn anledning tycker jag det krävs mer tid 😉
  Min signaturdoft är precis som din: Flowerbomb, älskar den!!

  Reply
 • Min singnaturlook är svarta kläder, jag bär alltid någonting som är svart. Brukar skugga ögonen lite lätt med en kall lila ögonskugga och markera mina fransar som är väldigt långa. Har make up stores mineralpuder som ger fint shimmer i ansiktet. Men skulle vilka experimentera mer med smink igen. Min sognaturdoft är lite olika, just nu har jag arianas första parfym. Men jag har också haft flower bomb och jag älskar den, önskar jag alltid hade råd med den 🙂

  Reply
 • High sleek ponytail and red lips 🙂 Signature smell; It changes all the time. For the last year I’ve used the one you recommended from YSL (cant remember the name ;)) I freakin love that perfume. Will probably use that for many years forward.

  Reply
 • Signaturlook: svarta höga jeans, bomberjacka och sotiga ögon
  Signaturdoft: Rihanna RiRi

  Reply
 • Tjockt svart hår, brunsvart sotning och tjocka bryn! Doften har alltid varit Chanel Coco mademoiselle

  Reply