Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | September 24, 2016

Din absolut onödigaste sminkprodukt?

harfarg

Hörde ett radioprogram kring vilket som är ens absolut mest onödiga klädesplagg man köpt, ni vet det där man köper på semestern och tycker är väääärldens bästa idé, sen kommer man hem och tänker “varför i sjutton köpte jag sjutton fluffiga tyllkjolar i tokyo”?

Jag kan själv inte komma på nån klockren grej mer än att jag köper hårfärger hejviilt som jag aldrig använder!

Produkterna på bilden var såklart inte onödiga i stundens hetta, men just nu är de sjuuukt onödiga då jag inte längre har rött hår.
Berätta om DIN onödigaste produkt! Jag är supernyfiken på att läsa din historia 🙂

/Heard a radio show about which is the most unnecessary piece of clothing you bought, you know the one you bought on your holiday and you think it’s the best idea ever, and then you come home and wonder why you bought fourteen fluffy skirts in tokyo..
I myself can not think of anything specific except for hair colors I never use!

The products the picture above is not bad or anything, they are super! just very unnecessary for me to have since I no longer have red hair.
Tell me about your most unnecessary product! I’m super curious 🙂


27 kommentarer27 kommentarer om “Din absolut onödigaste sminkprodukt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du kan ju alltid sälja hårfärgerna säkert nån som blir glad att köpa billigt en hårfärg de behöver som ändå inte används 🙂

  Reply
 • it sometimes happened to me with hair products too.. If you don’t need these, send them may way! I find it impossible to find semi-permanent tinting products in the US, everybody seem to be going to salons for that or use permanent hair dye. I wanted to try Maria Nila, but the shipping plus the product price itself are too much.

  Reply
 • Inte så *rolig* men antagligen en ganska dyr hårolja. Jag fick stajla håret på en person till en photoshoot (är fotograf) istället för att kolla bland mina kontakter om någon hade något liknande eller faktiskt kunde göra jobbet istället haha. Den står fortfarande i badrumsskåpet och tar plats och jag har inte använt sen sedan dess, för 1,5 år sedan. Jahapp.

  Reply
 • Haircolours and Shampoos?! Yep, I’m with you! 😀

  Reply
 • Onödigaste – all eyeliner och alla skuggpaletter. Helt galet för jag använder bara mascara (ingen tid och ork när man börjar 6 på morgonen…) haha. Slutar med att man ger bort dem ?

  Reply
 • Det måste vara alla mina ögonskuggor och lösshimmer. Jag har hooded eyes och kan inte för allt i världen sminka mig med ögonskuggor för det syns inte iallafall, men likförbannat köper jag dessa paletter..
  Jag köper dessutom väldigt mycket brun utan sol produkter med gradual tanning och jag har absolut inget tålamod att göra det varje dag, så dom står och samlar damm

  Reply
 • Det är väl inte exakt en sminkprodukt men jag är världsmästare på att tappa bort läppbalsam så jag köper typ 4 stycken i månaden under vinterhalvåret för att jag tappar bort dem och så hittar jag dem undan för undan under sommaren ? Sedan är jag fortfarande på jakt efter den ultimata läpprodukten som ska hjälpa mina stackars läppar som är torra året runt och svider något förbannat på vintern!

  Reply
 • Har du testat Eos? Dom där runda bollarna. Jag tycker dom är jättebra! 🙂 Jobbiga att ha i fickan dock då de tar lite väl mycket plats men dom gör sitt jobb.

  Reply
 • Inte testat dem! Tack för rekommendationen, ska absolut kolla in! 😀

  Reply
 • Locobase Repair från Apoteket har räddat mina läppar! Var också beroende av läppbalsam i många år.

  Reply
 • Hurraws läppsyl är grymma! + finns i underbara lukter

  Reply
 • Hemp serien ifrån the body shop har ett läppbalsam som är grymt! Har du så pass torra läppar att det blöder när du ler så räcker det med att ta på det två gånger per dag så är dina läppar baby mjuka igen!

  Reply
 • Burts Bees Beeswax Lipbalm! Precis som du och många var jag på med läppbalsam flera ggr per dag och det blev aldrig bättre, ffa inte på vintern. Kunde inte ha någon form av färgat läppstift pga för fnasiga/torra läppar. Skittråkigt.
  Kör BBs beeswax lipbalm sedan flera år och oftast stryker jag bara på lätt en gång på morgonen, behövs inte mer!! Absolut bästa jag nånsin testat

  Reply
 • DR LIPP! Världens bästa för oss läppbalsams-junkies 😀 Finns på sephora eller på nätet.

  Reply
 • Hm måste vara min Foreo ansiktsrengöringsmaskin. Kändes väldigt viktigt å ha en sån när jag sprang på den i Sephora i New York. Nu 6 månader senare känns det väldigt onödigt då jag använt den en gång och den kostade över 1000kr…. Kanske ska fundera på att sälja den?

  Reply
 • Köper hela tiden identiska läppstift haha. Alla är någonslags nude och påminner så mycket om varandra! Man tänker inte på det då man väl köper produkten men märker det alltid senare hemma efter någon tid haha

  Reply
 • Min värmeskyddspray och hårspray, jag varken värmestylar eller fixar håret någonsin

  Reply
 • Mina foundation, använder enbart mascara pga lathet och foundation blir väldigt kakig på mig pga mina småfjun i ansiktet. Köper foundation om och om igen men testar en gång och ger sen bort dom ?

  Reply
 • Alla primers och foundations jag köpt och som min hud inte klarar av. Jag har väldigt känslig hy som är acnebenägen och den blossar upp av det mesta känns det som.. På grund av att jag är för lat för att fråga om jag kan få tester på produkterna så köper jag den och testar och oftast får den ligga efter några användningar då det inte funkar.. Vill verkligen inte veta hur mycket pengar jag lagt på dessa produkter hahaha

  Reply
 • Ett tag köpte jag alltid nya solpuder, rouge och Foundation. Sluta med att mamma fick allt jag inte använde.

  Ps jag har rött hår…så om du inte vill ha kvar färgbomberna så köper jag dom gärna! ?

  Reply
 • All eyeliner som jag köpt och lösögonfransar. Klarar ju för fan inte att få det snyggt????men provar ibland och det blir blaha… Blir inte bra med mina hooded eyes trots att jag spenderat måååånga timmar på att kolla sminktips på youtube för just hooded eyes…

  Reply
 • Nytt smink fast jag så sällan använder det så det gott skulle räcka med det jag redan har. Matt lipcreme var väldigt onödigt pga passar inte mina torra rynkiga läppar ändå har jag köpt några stycken. Men ska nog faktiskt sluta köpa mer smink utöver det som förbrukas typ mascara och foundation osv. Man blir nästan mer kreativ om man tvingas använda det man har. Hårprodukter är också helt bortkastat på mitt hår som i princip inget funkar på. Gjorde nyligen ett jättefelköp med två stora schampon och balsam för ca 800 kr och som visade sig inte alls funka med min hårkvalite.

  Reply
 • Jag köper alltid små saker som man tycker är bra för stunden, eller om man ska ut och tänker ” åh! Skulle passa asbra till outfiten ikväll! ”
  Men sen slutar med att der inte passar till och då ligger det sen bars och skräpar…

  Reply
 • En gång i tonåren passade jag på att fynda ett lass hårsnoddar, sånt som alltid är bra att ha. Efter en timme kom jag på att jag sedan några månader hade helkort frisyr, där jag inte ens kunde fästa ett litet hårspänne… 😀

  Reply
 • Börjar ifrågasätta mitt behov av att ha 17 highlighters…. när jag typ använder max tre av dem i vardagen. Fast lik förbannat kommer jag fortsätta att köpa dem, de är ju så tjuuusiga!

  Reply
 • Body butters och Lotions… i massor! Har nog haft hälften av The body shops olika, och köper nästan ALLTID saker enbart för att de luktar gott. På nyår 15/16 så sa jag dock till mig själv att år 2016 ska här inte köpas några, och det har jag hållt! Nu lagom till hösten börjar allt ta slut och jag kan äntligen köpa nytt igen 😉

  Grym blogg förresten Linda, du är världens inspiration ska du veta.

  Reply
 • Jag har en del ögonskuggor och något solpuder jag köpte bara för att de var halva priset på Åhléns. Har aldrig använt något utav det, men det kändes som ett kap då, haha

  Reply