Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8 kommentarer om “Videotutorial | Höstig look för bruna ögon”

  Men hur snygg?! Galet. Verkligen.

  En look jag måste prova, helt klart. Får man fråga vilken eyeliner pensel du använder? x

  Reply

  Hej Linda! Tänkte fråga att har du prövat kylie cosmetics lipkit producter? Vad tyckte du om de i så fall? 🙂 har du också nån basic tutorial på att använda ögonskugga?? Det är en skill jag verkligen inte hittat än x) nån helt basic var det lönar sig att sötta mindre å var mer typ! 🙂 stort tack på förhand!

  Reply

  Hej! Jag har tyvärr inte provat dessa. Och basic skuggtutorials finns nog på min kanal långt bak i arkivet tror jag 🙂 alltså mer naturliga looker 🙂 kram

  Reply

  Var har du köpt dina bruna linser någonstans? 😮

  Reply

  Galet snyggt Linda! Måste fråga om ditt snygga nagellack, vilket är det? ??

  Reply

  Jag ska testa mig på att göra en egen version av denna idag 😀 Så snyggt och jag längtar sönder till de att man kan köpa dina produkter. Har enorma förväntningar 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här