Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | October 10, 2016

Första Halloweenlooken | Skull Queen

10okt1

Försökte mig på att göra en dödskalle igår! Tänkte att jag ju var tvungen att göra första halloweenmakeupen, och jag använde egentligen bara två produkter 🙂 Och jag kan definitivt säga att jag kände mig lite ringrostig på denna typen av makeup!
Fick jag till bra bildmaterial så kommer det även en pictorial på denna sen!
Vad mer vill ni se till Halloween? (Säg inte Harley Quinn.. det har redan alla andra gjort.. haha)

Jag har använt/I’ve used
The Body Shop shade adjustment drops Light
LH cosmetics Infinity Palette

Krona/Crown
Regal Rose

Annat/Others
Flowers from Panduro
Fresh Roses
Peal necklaces

10okt210okt

22 kommentarer22 kommentarer om “Första Halloweenlooken | Skull Queen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vampyr i goth-stil med nyanser av vinröd/lila ??

  Reply
 • Hatter tarrant hightopp skulle jag vilja se! 😀

  Reply
 • Perfection!!!!!!!

  Reply
 • Perfection! Love it! <3

  Reply
 • Men Linda… WOW!!!! ???

  Reply
 • Såå snyggt!!!

  Reply
 • En älva med massvis med glitter! 🙂

  Reply
 • Men wow va cool!!!! Hade vart coolt att se en tolkning av X-mens Mystique 😀 Behöver ju inte vara exakt hon men kanske en inspiration får nåt coolt och kreativt 🙂 <3

  Reply
 • Jag gillar denna! Mhm min dödskallar ser alltid så himla knasiga ut…

  Kan du inte göra typ… enchantress av den första varianten när hon är mer spökig. Eller något galet läskigt. Typ clownen från American Horror Story – freak show läskigt ?

  Reply
 • Håller med ovan! Vill också se enchantress 😀

  Reply
 • Du är verkligen helt FANTASTISK!! Du måste vara en av de bästa makeup artisterna som finns! Har hittills inte sett någon som är lika duktig och kreativ som du!!

  Reply
 • Älskar detta 😀
  Eftersom alla andra gör Harley kan inte du ge dig på Enchantress? Hade varit sjukt kul 😀

  Reply
 • Jäklar vad snyggt det blev!!

  Reply
 • Omg!!!!! Shit va snyggt!!! Du är såååååå jäkla begåvad!!!!
  Tänkte skriva maleficent men såg att du redan gjort en helt fantastisk tolkning! Just nu står det helt still i huvudet gällande halloween… men kan du inte göra en rosa sminkning? Det är ju rosa månaden nu ??? puss & kram!

  Reply
 • jag har funderat på att klä ut mig till mimare på den halloween-festen jag ska på, så hade jättegärna sett någon cool tolkning av den klassiska mim-sminkningen!

  Reply
 • JAG BÖRJADE TRÄNA OCH GICK NER 10 KG – FÖRE OCH EFTER BILDER – http://nouw.com/hanshen/det-har-med-traning-viktnedgang-att-bli-27278994

  Reply
 • Grymt snygg!!! Jag önskar att se en riktigt elak dark angel. Tänkt klä ut mig till det med huva, korsett och en fishtail kjol från Punk Rave.

  Reply
 • Annabelle eller robot ?? Eller någon typ där ansiktet ser bortslitet ut och något annat finns under huden? Mvh marri

  Reply
 • Super snyggt blev det!!! Du är så ruskigt duktig 😉 Jag hade gärna sett dig göra en clown inspirerad halloween look, liknande den du gjorde med glittret! Behöver inte vara en sån där super läskig clown men med lite mörkare och lite förenklat kanske! 😀

  Reply
 • Önskar en anime-inspirerad sminkning med stora ögon och mängder av glitter. Något överdrivet men ändå gulligt på något sätt. Eller något med bara en färg i olika nyanser (gult eller orange eller grönt osv). Gillar även brunaktiga sotningar och blekt ansikte så man ser lite sjuk ut (låter knäppt men ja..)

  Reply
 • Så jäkla coolt!

  Reply
 • En clown såklart 😉

  Reply