Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | October 12, 2016

Glow kit Ultimate glow från anastasia

glowkit

Anastasia kommer ut med ännu ett glow kit: Ultimate Glow!
Fick direkt lite 70-tals disco-feeling när jag öppnade kartongen.
Ultimate glow är en limited edition och jag hoppas den kommer till Sverige! (jag får mina pressutskick från USA utan tillhörande info tyvärr, det är därför jag inte vet)
Kitet finns iallafall nu på Sephora i USA

/Anastasia comes out with another Glow Kit: Ultimate Glow!
It gave me a 70’s disco-feeling when I opened the box. 
Ultimate Glow is a limited edition and I hope it will come to Sweden! (I get my press releases from the US without any info, unfortunately, that’s why I do not know)
You can get it at Sephora.com for $45.00
glowkit1
Färgerna är otroligt skimriga, så detta kitet är inte för den som vill vara diskret direkt.

/The shades are incredibly shimmery! So this one is for the brave

glowkit2

Jag har swatchat med fuktad pensel

/I swatched all the shades with a damp brush

glowkit3

9 kommentarer9 kommentarer om “Glow kit Ultimate glow från anastasia”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså woow vilka fina färger!!

  Reply
 • Har hört av Kicks att den ska komma i vår, men jag vill ju ha den nu nu nu! Haha

  Reply
 • Glow away!

  Jag är jädrans nöjd med de två high lighters jag har. En från i puderform Estée Lauder och en i krämform från DuWop. Bara som ett tips på vägen.

  Reply
 • JAG MÅSTE HA DENNA! 😀

  Reply
 • Omg såå snygg!!!

  Reply
 • Tycker verkligen det är kul med alla häftiga presskick du får (den från Kat von D liksom!!) men ett tips är kanske att blanda upp med lite inlägg med produkter som finns i handeln så man faktiskt kan köpa det du tipsar om. Jag kommer ha glömt bort produkterna innan de hamnar i svenska butiker och orkar inte leta runt på tex amerikanska sidor. Du har ju många grymma inlägg i arkivet där du testar tex mascaror, foundation etc men de kanske har utgått eller så finns det nya bättre grejer nu. Och alla inlägg om LH cosmetics uppskattas! Så kul att följa ditt arbete 🙂

  Reply
 • Hej! Jag ska absolut försöka tänka på att blanda mer! 🙂 efter så många år i branschen så känns det som att man redan provat allt. kanske ska gå tillbaka i arkivet och se vad jag gjorde då! Kram

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag undrar om du har testat några av Elfs nuvarande produkter, främst foundation och concealer. Vet att du har skrivit om dem tidigare i bloggen, men skulle vilja höra vad du tycker om dom som finns ute nu. 🙂
  Tacksam för svar!

  Reply
 • Ultimate Glow finns att köpa hos Kicks nu 🙂

  Reply