Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | October 19, 2016

Halloween look | Alien Fever

20okt 20okt1

Dags för ännu en halloweenlook! Jag kom ju på att jag ALDRIG gjort en alien!!
Så jag köpte SVINDYRA linser som jag typ inte ens fick i ögonen, grät typ bort all makeup runt ögonen innan jag fick i dom 🙂 På Söndag kommer den upp i youtube-kanalen så ni också får se hur jag gjorde!

Och glöm inte att jag och LH cosmetics kommer till Bangerhead i Borås mellan 18.30-20.00 ikväll! Kom och kramas! kom och kläm på produkterna 😀 jag vill ju träffa er!

Jag har använt/I’ve used
MUFE HD Stick
Pierce Plasto Firm
Liquid latex
Mastix/Spirit Gum
LH cosmetics Infintiy palette
White clown paint
Kryolan Supracolor Quartet Pecial Filling
Make up store Blush East

20okt2

23 kommentarer23 kommentarer om “Halloween look | Alien Fever”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Herregud vad coolt! Det ser riktigt äkta ut, grymt jobbat!

  Reply
 • Herregudar vad det ser coolt ut. Jag förstår inte hur du lyckas få till ett sånt resultat!! <3

  Reply
 • Ja hur fick du in de där. Ser ju gigantiska ut ?

  Reply
 • It looks so realistic and scary! Big respect for your skills.
  By the way, are you celebrating Halloween in Sweden?

  Regards from Poland
  Julie

  Reply
 • Jag vill bara skaka dig för att se om du verkligen förstår vilken otrolig talang du besitter? Detta är sjukt Linda 😀

  Reply
 • Galet. Läskigt.

  Linserna såg svåra ut ja, och jag tycker ju att bara vanliga är dösvårt!

  Reply
 • Kommer man kunna köpa produkterna idag i Borås också? ?

  Reply
 • Självklart kan man det 🙂

  Reply
 • Så himla coolt!! vilken otrolig talang du besitter. Kram

  Reply
 • Sjukt häftigt ? lätt din bästa Halloween make! ?

  Reply
 • jag har följt dig i flera år, igenom alla Plattformar,tror till och med du jobbade på makeup store eller liknande. Och nu kommer jag låta som någon obehaglig stalker (bli inte rädd,I’m not) men jag blir nästan stolt över hur långt du har kommit och hur talangfull du är! Du kommer gå otroligt långt och som bloggläsare är de riktigt roligt att se utvecklingen du gjort.

  Stort lycka till med egna sminkmärket, de kommer bli stort!

  Reply
 • Hoho!! Man får vara beredd numera när man besöker din blogg,fy sjalingen va rädd jag blev!!!Maskarna var oxå sjukt läskiga för ett tag sedan! Tänkte jag skulle testa med lakritsremmar istället…du inspirerar mig otroligt mycket, så pass att jag själv försöker göra minst 1 look om dagen! Har dock problem med ljuset? Vad använder du för kamera, har du studio hemma? Hade varit väldigt intressant och få en “bakom-kulisserna-tour”, det önskar jag mig här på bloggen?❤

  Reply
 • Åh, jag håller med!

  Reply
 • That’s what I call a makeup guru! You’re the best! Respect for your creativity!

  Reply
 • Wow! I’m speechless. Incredible work!

  Reply
 • Shit vad coolt! Du är så sjukt grym! Sjukt häftig make verkligen 😀
  Åh en bakom kulisserna önskar jag mig med ;D

  Reply
 • Tack 🙂 video kommer på söndag!

  Reply
 • WOW! SÅ snyggt (och läbbigt!!)

  Reply
 • Vart köpte du linserna? Och förutom att dom var svåra att få in, hur satt dom? Försämrades synen? 🙂

  Reply
 • Köpte dom på teknikmagasinet! såg dem i deras tidning, men man får nog fråga efter dem för de hade dem bakom disk! De satt sådär måste jag säga, tror mina ögon är för små eller nåt, eller så kanske man måste vänja sig lite bara.. synen försämrade inte, men de var ganska konstiga att ha på

  Reply
 • Jag har varit sugen på såna där linser, men misstänkt att de är väldigt svåra att få på plats så inte vågat mig på dom. Redan mer vanliga linser (testat olika “circle lenses”) är problem :S
  Väldigt effektfullt och välgjord sminkning 🙂

  Reply
 • De var fruktansvärt svåra att peta in, men när man väl fick kläm på det så gick det ganska bra!

  Reply
 • såååå jäääkla coolt, alltså WOW

  Reply