Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | November 18, 2016

Todays look

1junilindahallberg

Jaa hörrni, vad det här är, det vet jag inte. looken gjorde jag i juni men publicerade den aldrig, den har fått ligga och gro ett tag eftersom jag inte var riktigt nöjd med den, det är jag nog fortfarande inte, och jag har fått frågan ett par ggr om jag någonsin publicerat nåt jag inte varit nöjd med. Här är en sådan look

1junilindahallberg2

25 kommentarer25 kommentarer om “Todays look”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker den här looken var fantastisk, som ett konstverk.
  Tycker definitivt inte att du ska vara missnöjd med det här.

  Reply
 • Men åh tack 🙂

  Reply
 • Varför är du missnöjd med den? Hur hade du kunnat göra den bättre?

  Reply
 • Den här skulle jag kunna kunna titta på i timmar. Man ser nya saker hela tiden. Tack för att du publicerade den till slut.

  Reply
 • Tack snälla! <3

  Reply
 • Jag gillar den massor!!

  Reply
 • Hur kan du INTE vara nöjd med detta? Freaking love it 😀

  Reply
 • SJUKT BRA JULKLAPPSTIPS TILL EN BILLIG PENG! – http://nouw.com/hanshen/snygga-roliga-prylar-27810105

  Reply
 • just WOW!!!

  Reply
 • <3

  Reply
 • Gillar den starkt! Verkligen som att titta på en tilltalande tavla! Älskar färgerna! Roligt med något extremt i stället för det vanliga man matas med annars om du förstår mig rätt. 🙂 tycker inte alls du borde vara missnöjd kram

  Reply
 • Tack Sara, vad glad jag blir <3

  Reply
 • Åh herregud så häftig look! Undrar som ovanstående, vad sjutton hade du kunnat göra bättre?? För jag ser det inte, men så är jag ju ingen mua heller. Tycker också att du är sjukt lik Angelina Jolie på den övre bilden

  Reply
 • Haha. tack! nej men jag vet inte vad det är.. det är bara någonting som inte är helt 100% 🙂

  Reply
 • Linda hur kan du inte vara nöjd med denna!?? Sminkningen är ju sjukt estetisk. Önskar jag hade din kreativitet. 🙂 mer såna här sminkningar!

  Reply
 • Åh tack! jag vet inte, jag bara känner att det är nåt som inte är bra med den. Kan inte sätta fingret på vad exakt, men nåt är det 😛

  Reply
 • Speechless!

  Reply
 • <3

  Reply
 • Superhärligt!!

  Reply
 • tack 🙂

  Reply
 • Sjukt häftig! Insane!!

  Reply
 • Tack snälla du!

  Reply
 • Jag blir grymt inspirerad av denna look! Så många dimensioner och detaljer som gör att man bara kan titta på den hur länge som helst.

  Reply
 • Älskar dina sminkningar, denna var så otroligt fin ??? Du är så himla duktig och ska vara nöjd med allt du gör !

  Reply
 • Men gud är du sjuk? Denna var ju galen. Älskar den!!!!

  Reply