Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:47 | November 23, 2016

Instagram vs. Fashion

baxen

Idag hade jag klass på Björn Axén igen och gjorde en “instagram makeup” och en mode-makeup, samt en mer kreativ-makeup som jag gjorde eftersom jag hade typ 20 minuter över:) Ovan ser ni den kreativa makeupen samt instagram-makeupen.

/Today I had class on Björn Axén and made an “instagram makeup” and a fashion makeup, and also a more creative makeup because I had 20 minutes left of the class 🙂 Above you see the creative makeup and the instagram-makeup.

baxen2

Instagram vs. Mode-makeup.
Tanken med detta är att jag ska lära ut eleverna skillnaden mellan de två olika typerna av makeup. Inget är fel, inget är rätt, men man använder det till olika tillfällen helt enkelt, och det är viktigt att veta skillnaden på dem om man ska börja jobba som makeupartist 🙂

/Instagram Vs. Fashion makeup.
The idea behind this is that I’m gonna teach the students the difference between the two types of makeup. Nothing is wrong, nothing is right, but you use the different techniques for different occasions , and it is important to know the difference between them if you are gonna work as a makeup artist.


7 kommentarer7 kommentarer om “Instagram vs. Fashion”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så sjukt duktig!

  Reply
 • Så häftigt! Kan du inte skriva om detta på bloggen eller göra en video till YT? För en som inte är så insatt i mode-smink så vore det superintressant 🙂 tack för en bra blogg/yt-kanal. KRAM

  Reply
 • Hvad læbestift har pigen til højre på? Den lidt brun-lilla læbestift?

  Reply
 • Hej signe! Det är Lip lingerie Embellishment från NYX 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Du är en stor inspiration för mig o då jag litar fullt ut på ditt omdöme o vet att du har stor erfarenhet av en massa olika sminkmärken så måste jag be dig om råd. Jag har jätteproblem med att hitta en foundation som inte kakar sig, är mkt täckande, lämpar sig för blandhy och har låååång hållbarhet. Jag är 32 år o ha små små linjer under ögonen samt stora porer kring näsan…Har under hösten kört Urban decays nya liquid foundation som ska sitta länge…men jag tycker den lossnar snabbt som tusan på kinder, näsa o kring munnen…vill inte slänga mer pengar i sjön. Är inne på estee lauders foundations samt kat von d:s lock it foundation….har du nåt råd eller tips att dela med dig av? Supertacksam för svar!

  Reply
 • Hej! tack snälla! <3
  först och främst: har du provat att lägga puder över? ALLA foundations sitter bättre med puder över! Så prova det innan du köper ny foundation 🙂 kram

  Reply
 • Snälla!!! Kan du inte hålla en workshop som vem som helst kan gå på och lära sig utav dig:D

  Reply