Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | November 29, 2016

Dinner @ Orchids

mat
I förrgår käkade vi finmiddag på ett ställe som heter Orchids, där Deodoc presenterade sin nya doft Honolulu breeze!
Dels kommer de med en ny tvål, samt en rakserie i tre steg så att man ska slippa få röda prickar när man rakar sig! De nya produkterna doftar kokos, vanilj och karamell! Helt klart min nya favorit från Deodoc!
Jag ska berätta mer om de nya produkterna i ett helt inlägg senare för er som är nyfikna

/The day before yesterday we ate a very nice dinner at a place called Orchids, where Deodoc presented their new fragrance Honolulu breeze!
They come with a new intimate soap, and a shaving series in three stages to avoid red dots when you shave! The new products smells of coconut, vanilla and caramel! Definitely my new favorite from Deodoc!
I’ll tell you more about the new products in a full post later for those of you who are curious

mat1

Middagen var på ett utav Oahus finaste hotell. Så det var bara att dra på sig finkläderna. Jag och Maxinne bytte klänningar i typ sista sekund..  Så den jag har på mig är från Angelica blicks kollektion för Bik Bok, och den maxinne har på sig, (vet att nån frågade på intsagram) är också från Bik Bok, men den är gammal.

/The dinner was for any of Oahu’s nicest hotels. So we had to put some really nice clothes on. Me and Maxinne swapped dresses in last second .. So the one I’m wearing is from Angelica Blick collection for Bik Bok, and the one Maxinne is wearing, (know that somebody asked the intsagram) is also from Bik Bok, but it is old.
mat2

mat3
Solnedgången var magisk

/The sunset was amazing
mat4


4 kommentarer4 kommentarer om “Dinner @ Orchids”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men alltså Lindaaa! Wow vad vacker du är i den klänningen! Giiirl! Hela looken! Boom! 🙂
  Kram! Hoppas att du har det magiskt på resan!

  Reply
 • Åh tack fina 🙂 synd att den inte är min utan Maxinnes! haha! kram på dig <3

  Reply
 • Så härliga bilder och härligt gäng! 🙂 Blir så inspirerad av din blogg!

  Reply
 • Var är skorna från? <3

  Reply