Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | December 3, 2016

Outfit of the day

3dec 3dec1

Här kommer gårdagens outfit!
har ett par supergamla shorts på mig från Saint & Mortals, skärpet har jag lånat av Maxinne. Skjortan är också gammal, BH:n som sticker fram är från Forever21.  Väskan är från Su-shi bags och ringarna köpte jag här på Hawaii i en second-hand butik

/Yesterdays outfit:
Old shorts and skirt,Borrowed the belt from Maxinne. The Bag is from Su-shi bags.
I bought the rings here on Hawaii in a second hand shop. The bra you see under the shirt is from Forever 21

3dec4

Sandalerna är från Sam Edelman

/The sandals are from Sam Edelman


4 kommentarer4 kommentarer om “Outfit of the day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej linda! Jag åker till thailand om 2 veckor, kan inte du tipsa om något bra för att skydda ansiktet mot solen ? Finns det typ någon cc cream eller liknande med tillräckligt skydd? Tack för grym blogg❤

  Reply
 • Sjukt snygg outfit! Blir såå inspirerad av alla detaljer 🙂

  Reply
 • Hej!

  Har följt dig väldigt länge, och måste säga att din blogg har blivit mycket roligare att läsa nu när de är lite blandat med andra saker än skönhet. Tro mig har alltid gillat att läsa din blogg, men känns ännu roligare att läsa nu. Speciellt att få se mer av dig och din klädstil vilket är underbar! Vill ha allt du har i min garderob! Älskar nya frisyren passar dig så bra! Vad använder du för produkter? Hoppas ni får en fortsatt trevlig resa och fortsätt så här med bloggen ett nöje att läsa! Kramar

  Reply
 • Mm vilka snygga sandaler!

  Reply