Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | December 9, 2016

Todays look | Winter Glam

10dec
God morgon!
Jag har dödens jetlag fortfarande. Kämpar på riktigt för att hålla mig vaken om dagarna, känns som om jag är helt lost i mitt eget huvud, ett glas juice väger 10 kg känns det som.. vaknar 02.00 och är svinpigg, sen vaknar jag igen vid 05 och sen vid 06.. då är det bara att gå upp. Och jag är absolut inte morgonmänniska annars. Så på ett sätt är det ganska skönt. Men det är inte skönt att vara trött hela dagarna. Idag ska jag nog pallra mig iväg till gymmet en sväng, var längesen nu, sen ikväll blir det idolfinal och chill! Veckan startade lite väl fort efter flygresan hem, så jag har inte riktigt hunnit landa ännu.

Bas/Base
Too faced Born this way foundation Warm Beige
Paris Berlin HD Puder HT20
LH cosmetics Infinity palette

Ögon/Eyes
Too faced shadow insurance
LH cosmetics Infinity palette
Depend artificial eyelashes Rebecka
NYX doll eye long lash mascara

Läppar/Lips
NYX liquid suede Brooklyn Thorn

9dec1 9dec2

*innehåller adlinks


8 kommentarer8 kommentarer om “Todays look | Winter Glam”

  Can’t wait to have my infinity pallette in the mailbox <3 tutorial? 😀

  Reply

  Vill väldigt gärna ha en tutorial på den här looken, den är så snygg!

  Reply

  Ta hand om dig! Ingen annan tackar dig om du jobbar ihjäl dig :/ kram!

  Reply

  Woooooow awesomeeee .. plzzzzz we want utube tutorial

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här