Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:05 | December 26, 2016

BTS | Marena Beauté campaign

För ett tag sedan sminkade jag till Marena Beautés senaste kampanj. Och jag har förbannat mig länge över att jag slarvat bort det minneskortet jag fotade med. Igår hittade jag det, och hade varit fiffig nog att tycka det var smart att lägga det i en hopfällbar spegel.. totalt dömt att misslyckas! haha

/a while ago, I did the makeup for Marena Beauté campaign for the second time. I finally found my memory card that I have been looking for forever! I put it inside of a mirror.. smart.. naah

Iallfall, det var superkul att jobba ihop med Diarrys team igen 🙂

/Anyway, it’s always a pleasure to work with Diarrys team!


Modellen Victoria var ett nytt tillskott i skaran. Väldigt lik Kylie Jenner!

/Victoria was the new model, and she looked a lot like Kylie Jenner

Fina Cindy och Nobelle, i makeup utav mig, med Marena Beauté foundation och fransar.

/Beauties Cindy and Nobelle, in makeup by me.

Mot slutet av dagen får även fotograf-ivan en styling 😛

/At the end of the day the photographer got a makeover too 😛


1 kommentarerEn kommentar om “BTS | Marena Beauté campaign”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh gud vilken vacker hy tjejerna har. Sminket eller ej, men dom strålar!

    Reply