Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:06 | December 27, 2016

Dagens fråga: Om kreativitet

Tjohej!
Dagens fråga idag är: När känner du dig som mest kreativ?
Är du den som är kreativ när du är glad? eller helt tvärtom

Jag själv är som mest kreativ när jag är lite nere eller ledsen över nåt. När livet känns bekymmersfritt så är det typ totalstopp i huvet. Även när jag är stressad så har jag ganska mycket brist på inspiration

Hur är det med er? När är ni som mest kreativa?
/Today’s question is: When do you feel most creative?
Are you a person who are creative when you are happy? or the opposite

Myself I’m most creative when I’m a little down or sad about something. When life’s good, my creativity just disappears, and even when I am stressed.
How aboutyou? When are you the most creative?


8 kommentarer8 kommentarer om “Dagens fråga: Om kreativitet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet faktiskt inte riktigt kreativitetens relation till känslor och humör hos mig, vet bara att jag kan bli attans inspirerad när jag dykt in i något fantastiskt intressant i mina studier eller efter att ha haft ett bra reflekterande samtal med någon och när jag dykt in i ett konstverk (bok, film eller för den delen en sminkbild på instagram), då kan jag bli väldigt kreativ med allt från sminkning till skrivande ?

  Reply
 • Jag är mest kreativ när jag mår dåligt. Är besviken, ledsen eller förbannad och vill ge igen, då gör jag det genom en sminkning eller musik. 🙂

  Reply
 • Jag skulle säga att jag är som mest kreativ när jag har tråkigt och är ensam. Helst med ett melankoliskt, drömmande sinne som jag ibland får. Då vill jag bara lulla runt ensam med mina molniga tankar, dricka mängder med te och lyssna på musik. Det är ett sorgligt men ändå underbart tillstånd av lugn, viss ångest och skaparlusta.

  Reply
 • Håller med till 100% 🙂

  Reply
 • Det varierar! Men oftast är det när jag är lite rastlös och uttråkad som nya idéer får plats. Det kan också ske efter att ha fått en lagom stor inspirationsboost med att kolla bilder som dina, läsa eller prata om allt mellan himmel och jord ?

  Reply
 • Jag är som mest kreativ sent på kvällen, eller på natten, vilket ofta är lite jobbigt, eftersom det stör min dygnsrytm något fruktansvärt, haha! Annars skulle jag nog säga att det är när jag känner mig lite nere eller ensam som jag är mest kreativ.

  Reply
 • Jeg er mest kreativ når jeg har overskuddsenergi. Er jeg stresset og sliten, syns jeg det kan være veldig vanskelig å være kreativ. Om jeg er glad eller lei meg er ikke så viktig, så lenge jeg ikke er utslitt 🙂

  Reply
 • Beror mycket vilket mode man är i!
  Ibland vill jag gärna göra något själv, jag har “pill” i fingrarna, men ibland tittar jag gärna på andra, eftersom jag ofta har ett
  behov av att lära mig saker men inte har orken att själv göra. När jag får orken att göra något själv, är det något jag verkligen verkligen vill!

  Reply