Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:06 | December 31, 2016

Happy New Year!

Gott nytt år finisar!
shit, vilket år det har varit.. Det har hänt otroligt mycket i mitt liv och jag har lärt mig mer än någonsin, dels om mig själv, och om världsliga saker. Har träffat så mycket fina människor som inspirerar mig varje dag. Jag har gråtit, skrattat, varit arg, varit glad, varit stressad.. mest stressad faktiskt. Men under året hittade jag något som fick mig att slappna av: Klättringen! Det är det nya för mig, och något jag tänker satsa hårdare på under 2017. Det funkar liksom lite som meditation för mig. Jag lägger bort telefonen och jobbet och fokuserar helt på problemen på väggen. Helt magisk känsla. Iallafall. Vill ni att jag gör en 2016-recap?

Ikväll ska vi iväg och fira nyår med vänner. Det ska bli SÅ mysigt. Och jag har sällan varit så taggad på en nyårsfest, vi ska spela massa spel, äta massa mat och myyyysa 🙂

Bas/Base
Too faced born this way foundation Warm Beige
Paris berlin HD löspuder HT20 (adlink)
LH cosmetics Infinity palette

Ögon/Eyes
NYX Proof it waterproof eyeshadow primer (adlink)
MUFE Star lit powder Ultramarine
Lit cosmetics Superfly size #2
H
ouse of lashes Noir Fairy Black
The Gypsy Shrine Iridescent diamond mix
Suva Beauty Hydra Liner Grease
Bare minerals Lash Domination Volume mascara Petite (adlink)

Läppar/Lips
Kat von D beauty everlasting liquid lipstick Echo


9 kommentarer9 kommentarer om “Happy New Year!”

  Gärna en recap! ? Hoppas du får fler tillfällen att andas under 2017 ?

  Reply

  Happy new year Linda!! You have done some amazing looks this year so yes to the recap 🙂 I loved last years! Wish you the best?

  Reply

  Skulle vara jättekul med en recap! Gott nytt år Linda! ❤

  Reply

  GOTT NYTT ÅR FINA!!!! ??✨??
  Är det ditt hår eller peruk??? Assnygg look iallafall!!! ??

  Reply

  Jag säger yes yes yes till en recap! 😀
  Och GOTT NYTT ÅR!!! Hoppas du får ett fantastiskt 2017!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här