Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | January 16, 2017

Linda gillar | Apolivas nya foundation

På Daisy ebauty expo fick jag hem ett prov på Apolivas nya foundation och var inte sen på att prova den!
Foundationen finns i 8 nyanser, passar alla hudtyper och är oparfymerad. Jag tycker dock att den doftar lite funky..
Den kommer i en tub på 35ml och ligger på 169:-

/ I got a sample of Apolivas new foundation at Daisy beauty expo and I have already tried it!
This foundation is available in eight shades, suits all skin types and is unscented. However, I think it smells a little funky ..
It comes in a tube of 35ml

Före och efter.
Jag applicerade med beautyblender och resultatet blev verkligen naturligt och superfint! Det blev lite som en andra hud och känns väldigt mjuk och härlig. Den ganska tunn till mediumtäckande. Och jag kan absolut tänka mig att köra denna som vardagsbas. För jag gillar den verkligen! (På bilden har jag inte använt puder över.)

Den håller sig på plats hela dagen om man pudrar över. Jag själv användert transparent löspuder över. Men vill man använda Apolivas puder över så köper man bara samma färg på puder som foundationen har, mycket smidigt!
Gillar allt med denna, förutom att den doftar lite skumt, men oparfymerat kan ju göra det ibland.

/Before and after.
I applied it with a beauty blender and the result was really natural and nice! 
It provides thin to medium coverage. And I can definitely see myself using this as an every day base because I really like it! 

It stays in place all day if you use powder on top of the foundation. I always use transparent loose powder over. But if you want to use Apolivas powder over you buy  the same color as your foundation, very smart!


3 kommentarer3 kommentarer om “Linda gillar | Apolivas nya foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej linda! har du tips på foundation för känslig hy? har rozacea, alltså röd och känslig hy. Eller har du tips på vad man ska tänka på vid val av foundation? tex ingredienser man ska undvika m.m?

  Reply
 • Hej Linda!

  Tänkte att jag skulle fråga dig som provat så många foundations och är så insatt när det kommer till smink 😀
  Finns det någon foundation i flytande form som du känner till som fungerar till någon som får finnar efter bara en dags foundation-användning? Om jag har foundation en hel dag så vaknar jag med finnar dagen efter. Kan då tillägga att jag använder en hel ansiktsvårdsserie med allt från ansiktsvatten till syror till serum till nattcreme – varje dag. Använder idag endast puder men får inte till den täckningsgraden som jag hade velat med ett puder + att jag har en otroligt torr hud så det blir alltid en så pudrig och torr finish på sminket. Använder ändå alltid dagcreme under!

  Sen måste jag passa på att ge två tummar upp åt din Infinity-palett! Älskar den 😀 Den varmt bruna tonen är min favorit, man får en så härligt solkysst känsla av den!

  Kram Louise

  Reply
 • hej vilket nummer har den du testade?
  / Annika

  Reply