Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:24 | February 3, 2017

Tips på inlägg! HJÄLP

Hej finisar!
Som ni kanske vet har jag otroligt mycket jobb just nu, dels med bloggen, youtube och LH cosmetics, vilket gör att inspirationen till nya blogginlägg tryter litegrann ibland! Just nu har jag extremt mycket inspiration till looker, men inte till andra inlägg.. SÅ HJÄLP!
Har ni några tips på vad ni vill att jag ska prova? vad vill ni veta mer om? vad vill ni se? Vill ni att jag ska addera något mer till bloggen? Vill ni har mer youtubeklipp eller gillar ni bloggformatet?
Jag själv älskar ju att blogga och har alltid gillat bild och text mer än film..

/Hey babes!
As you may know, I have incredibly much work right now, with the blog, youtube and LH cosmetics, which means that I’m short of inspiration for new blog posts sometimes! Right now I’m extremely inspired when it comes to new looks looker, but not other posts .. so help me!
Do you want me to try certain things?? what do you want to know more about? what do you see? Do you want me to add something more to the blog? Do you want more youtube clips or do you like the blog format?


45 kommentarer45 kommentarer om “Tips på inlägg! HJÄLP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är ju en nörd dör både produkter och olika märken, så jag gillar ju hissar/dissar av produkter, samt info om märken. Kanske något i stil med 5 stycken hissar och dissar?

  Reply
 • Hår samt hårvård, likaså hudvård. Olika produkter är kul att få veta mer om. Hissa och dissa som Ebba skrev är också kul. Kanske listor om dina favoritprodukter inom olika saker, t.ex. foundations. Men sedan även produkter du inte skulle köpa igen/ångrar att du köpte

  Reply
 • Vore kul att höra lite mer om din hudvård och status på huden. Tänker då du tidigare haft en del problem och utslag. Gillar även inläggen där man får följa dig en dag:)

  Reply
 • Tips och tricks som passar olika sminkförhållanden, typ olika ansiktsformer, hooded eyes, små ögon, stora kinder, kort panna, jättehög panna osv.. Skulle gärna vilja veta mer om du har nå tips/guidelines om hur man kan hitta bra kulörer som passar till olika kombinationer av hudfärg+ögon! Håller med ovanstående om info om märken också. Skulle gärna se nå listor på ekologiskt, miljövänligt etc jämfört med sådant som inte är det! För- och nackdelar med “snällt” smink jämfört med motsatsen!

  Reply
 • Jag håller med tidigare om olika produkter. Hud, hår,sminkprodukter. Hissar och dissar. Gärna längre videos på olika sminkningar. Hur ska vi med hooded eyes sminka oss? Vad ska vi undvika?

  Reply
 • Alla hjärtans dag är ju snart så du kanske kan göra något gällande det? 🙂

  Reply
 • Hi Linda! It would be nice to see sometimes make-ups done on someone else. You’re a perfect beauty, but that might be intresting for a change 🙂 And instructive to see how you cope with diverse face features. What do you think about?

  Reply
 • Jag skulle vilja se mer 50-tals inspirerat. Så som pin-up makeups allt från riktigt 50-tals inpirerat till dagens morderna pinuppor 🙂 Är själv väldigt intresserad av 50-talet och smink och hår. Så ett inlägg med detta hade varit höjdpunkten för mig! Följt din blogg nu i några år 😉 Hade även varit kul med lite mer inlägg om hår och frisyrer nu när våren börjar närma sig, även där om du kan klämma in lite retro/rockabilly rock’n’roll 😉

  Stay strong! 😀

  Reply
 • Hiss/diss, recensioner och tips på produkter uppskattar jag. =)

  Reply
 • Tycker du matchar ögonmakeupen så himla bra med läppstiftet i dina looker så har du tips på vilka färgkombinationer som passar? Ett inlägg om det hade vart kul!

  Reply
 • Hej bästa du! Det hade vart kul om du gjorde en video när su sminkar någon annan oxh verkligen visar hur du anpassar till ansiktet steg för steg, även typ att blogga om och visa med bilder när su sminkar andra!
  Jag älskar de mer personliga inläggen då man får lära känna Linda mer! Inlägg som jag uppskattar är dem, hang with me, och make med bilder!

  Reply
 • Jag tycker det är kul när du testar och tipsar (eller varnar om de är dåliga) om nya produkter! Även kul med typ månadens nya/gamla favoriter! Föredrar också bild och text framför videos, även fast jag gillar dina videos. Gillar förresten också typ budget/vs lyx tester osv! Tack för superbra blogg! PS, älskar infinity paletten, bra jobbat!

  Reply
 • Hi Linda!!! I love your daily looks, I look forward to them everyday. Product reviews are also great blog posts. I know you have you instagram for fashion, but maybe you can do more fashion related blog posts. Tips, how to’s, hair, editorial work can all make interesting and inspiring posts

  Reply
 • Gör lite “listor”. Typ på de favoritprodukter som hängt med dig i många år och som du fortfarande använder eller listor på produkter du aldrig kommer använda igen, eller liknande 🙂

  Reply
 • Ett inlägg som utvärderar sugarbear hair kanske?
  Eller hur man bäst tar hand om sina smikbortar, sminkväska och svampar, tex förslag på effektiva rengöringsprodukter diy eller i butik för dessa, hur länge man kan ha dem osv?
  Annars uppskattar även jag budget vs lyx som några tidigare skrivit 🙂
  Gillar text bäst, det är avslappnande att läsa ngt på morgonen!
  Tack för all inspo!
  A

  Reply
 • Håller med alla föregående talare!?

  Reply
 • Lite behind the scenes? Visa hur hårt du jobbar och vad som krävs i din karriär. Därför jag älskar dig på andra sociala medier också, typ när du packar upp pressprover hehe. Du kan göra ett helt inlägg bara om pressprover!

  Reply
 • Jag, som du, tycker bättre om bild och text än film! Jag gillar ju dina “dagens look”, så fortsätt med det? Sen gillar jag när du recenserar olika produkter! Många gånger när jag ska köpa en produkt så går jag först in och kollar om du skrivit något om just den. Jag skulle gilla tipsinlägg där du tipsar om allt från hur man lättast räcker över ärr i ansiktet till hur man snyggast shadear sin näsa (tror du kört något liknande förut). Du verkar vara en sån himla härlig person, kärlek till dig!!!!

  Reply
 • Var och klippte mig här om veckan, och har nu axel-kort hår för första gången någonsin, har alltså ganska svårt att styla det! Min frisör sa att det är rekordmånga som kommer och klipper av sig håret just nu, så kan tänka mig att det är fler som skulle behöva lite tips och tricks till hur man kan styla sitt korta hår! Det skulle jag tycka vara superkul att läsa lite om! Lite pictorials kanske 🙂

  Reply
 • Hi Linda, I love your blog! Can you do some subtle make up looks using Kat Von D Holographic? Also toned down make up to wear during the day or out to the office for those that can’t wear a lot? Also tips for older skin like eyelids that crinkle when you apply eyeshadow. And can we have an update on the Infinity palette going vegan? I don’t want much do I?! Lastly don’t get overfaced and push to do too much, none of us can do it all. Rebecca x

  Reply
 • Lite recensioner på produkter, utvärdering av sugar bear hair, dina rutiner (alltså hårvårdsrutin, vinterhudrutin, sommarhudrutin m.m!), tips på sminkningar för olika hudtoner, äldre hud, olika formade ögon, hur täcka över finnar, röd hud eller så. Jag gillar väldigt mycket att läsa om olika produkter; hur de fungerar och vem de skulle passa bäst. Och såklart dina make up of the day! 🙂

  Reply
 • Lista dina favorit smink- och hårprodukter 🙂

  Reply
 • Hiss/diss, budget vs. lyx som är ungefär lika bra fast olika prisklasser kanske? Olika färgteman där du listar dina fem favoriter bland rött, grönt, lila osv. Och mer glitter!!! Älskar glitter, hehe.

  Reply
 • Jag tror jag någon gång förut önskat mig ett inlägg eller video med tips på hur man ska tänka med scen make up / smink som ska ses på längre håll. Hade varit uppskattat! ?

  Reply
 • Hmm du kanske kan göra en frågestund där man kan ställa alla möjliga frågor? 🙂

  Reply
 • Nagellack!

  Reply
 • Finns en youtube challenge där man ska sminka sig som i “high school” hade varit kul att se dig sminka dig på samma sätt/produkter nu som när du började med makeup:)

  Reply
 • En följetong om smink genom historien och din tolkning av dom! Typ hur skulle 20-tals Linda Hallberg sminka sig? Eller 1750-tals Linda? Hade varit kul!

  Reply
 • Kan du inte gör sminklooker med olika teman? Typ 50-tal, 60-tal, alla hjärtans dag med mera.

  Älskar din blogg <3 Är själv väldigt intresserad av smink

  Reply
 • •Makeup tips och trix. Sånt där som alla tror att alla vet men som faktiskt inte alla har koll på!
  • tips för att använda så få produkter / verktyg som möjligt men ändå få till en grym mejk.
  •all time favorites
  •vardagsdetaljer. Tycker det är super kul när du blandar!
  • allt med mode & stiltips, assessorer, frisyrer, naglar – allt! ?

  Reply
 • Jag som är fattig student skulle älska lite tips på bra budget-grejer. Eventuellt ett helt “starter-kit” med budget-grejer.
  Annars är jag också sugen på allt som handlar om mode och skönhet: Kanske bra “thrift shop” tips när det gäller smycken och accessoarer. Vart du köper dina sjukt snygga skor osv.

  xo

  Reply
 • Jag tycker detta skulle vara kul att läsa om!

  1. Produkttester.
  2. Sminkningar på andra , kanske i stil med “Gör om mig” osv. Dvs du ger en ny look till andra personer!
  3. Tips på hur man sminkar sig rent tekniskt. Vilka sminkborstar du använder, hur många lager du sätter, hur du sotar ögonen m.m.
  4. Tips på sminkning för olika ögonformer, läppformer osv
  5 åsikter och tankar om olika ämnen, ex trender, kemiskt innehåll, hur man ska bygga upp sin sminkgarderob, sminkbranchens framsida/baksida, utbildningar för de som är intresserade osv
  6. Bara ren och kär inspiration som alltid!

  Reply
 • Skulle älska att få tips på hur man bäst täcker mörka ringar under ögonen, vilka produkter är bäst? 🙂

  Reply
 • I have few ideas:
  *funny challenges
  *makeups inspired by Disney or other movies
  *makeups inspired by nature like rock, wood, flowers, birds, ground, sand etc…
  *maybe some factures on face?

  Reply
 • Jag föredrar, som vissa andra också skrivit, bild och text framför video. Gärna “how to” guider, tex. perfekta sotningen, hur du gör dina ögonbryn etc, med step-by-step bilder! Du har säkert gjort detta tusen gången tidigare, men det gör inget, vi är ju både nya och gamla läsare här!

  Tack för en super-blogg!

  Reply
 • Jag gillar när du recenserar produkter du t.ex. har fått skickade till dig eller produkter som är “inne” just nu. Ärliga åsikter 🙂

  Reply
 • Det skulle vara kul att se mer bilder av hur du är klädd och vilka accessoarer du använder 🙂

  Reply
 • Tack för din fantastiska blogg! Du är helt otroligt kreativ. Förstår inte hur du får så mycket nya idéer hela tiden. Men känn ingen press, det gör inget om du gör lite liknande grejer ibland.

  * Det vore roligt om du gjorde lite fler reviews på olika inne-produkter. Du behöver inte göra det i filmformat, det går lika bra i skift och bild! Kolla gärna lite på amerikanska youtubers också, och se vad de använder för populära produkter.
  * Tipsa om hemsidor där man kan köpa smink. Speciellt märken som är svåra att få tag på här, men som du ibland kan få skickat till dig. Gärna också visa de hemsidor man INTE kan lita på, finns så sjukt många billigare som man är osäker på.
  * Berätta mer om din hudvårdsrutin! Gör du ansiktsbehandlingar? Hur ofta?
  * Kanske ge lite förslag på produkter du kan göra själv. Typ scrub av kaffesump, inpackning av kokosolja…etc. Gärna något billigt/ekologiskt!
  * Älskar när du gör lite mer haute couture-sminkningar. Du är så kreativ!
  * Jämförelser mellan olika märken, high-end vs budget osv.
  * Gärna ge tips på produkter för olika ansiktstyper, torr/oljig. Både smink och hudvård. Visa någon foundation för torr hy, primer för oljig osv.
  * Din karriärhistoria! Vet så lite! Hur får man en stor blogg?
  * Vore sååååå kul om du kunde visa hur du filmar. Vad använder du för kamera? Ljussättning?
  * Berätta lite mer om lönen kring blogg och youtube. Hur ska man göra om man själv vill arbeta med det du gör? Kontaktar man själv annonser? Hur får man produkter hemskickat? Ska man ta betalt för att använda dem, även om man får dem gratis?
  * Vilka är dina närmsta vänner? Är det dina bloggvänner? Hur ser diin familj ut? Berätta lite i bilder 🙂
  * Kolla in Floras blogg! Hon har jätteroliga inlägg ibland, typ där hon får en mening och ska sätta dit en bild “min favoritplats”, “stunder där jag känner mig bekväm”, “en bild på mig när jag kände mig snygg” osv.
  * behind the scenes när du sminkar någon kändis.

  Hoppas du fick någon inspo 🙂

  Reply
 • I have hooded eyes. For me its okay but for some people it might be cool to know how to create a cool Make Up despite hooded eyes. Maybe you could do a Guide for all Face Shapes, Eye Shapes and Problem Zones with some Models.

  I love your Blog keep on going! xoxo

  Reply
 • Jag skulle vilka se olika siminkningar som var typiska för olika årtionden. Hur du tolkar de olika årtionden och tips på vad man bör tänka på vid de olika sminkningarn och vad som är typiska för just det årtiondet. ☺

  Hoppas du fått lite inspiration.

  Reply
 • snälla fina du, hjälp oss som ej har förmågan att sminka våra ögonbryn lika snyggt som dig och kanske vis hur du gör eller dela med dig av tips och trix? pok

  Reply
 • Hej Steph! Det kommer snart en video med bryn där jag sminkar en annan tjej 🙂

  Reply
 • hi linda, u r just such an inspiration for me. and i think u r always some good and creative ideas in makeup.
  but i would love to see more of ur crazy and creative looks,
  and maybe u could film them as well , so we could see how do u approach ur makeup looks?

  Reply
 • Hej.
  Jag skulle gärna vilja ha fler produktrecensioner dör du berättar vad du verkligen tycker om en produkt.
  Även inlägg där du listar dina favorit concealer, favorit skuggor, favorit primers mm..

  Reply
 • Älskade dina Hollywood-sminkningar. Du tog en kändis och sminkade deig själv (?) i samma. Blev till och med bättre än originalet. Sen hade varit kul om du sminkade exakt samma “make-up” fast på personer som är 20, 30, 40 och 50 år….

  Reply