Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | February 7, 2017

Makeup inför QX-galan 2017

Igår var jag och sminkade Fredrik inför QX-galan. Han är nog en av mina favoritpersoner att sminka.. vi har lite samma tankar kring smink och att vi gillar att man ser “ledsen ut” och att sminka sig med “döda färger”, Melankoliskt liksom.. gotiskt, kladdigt.. Det är inte ofta man får göra det på någon annan.  Så jag gick loss med svart, antik guld och glitter. Blev jäkligt coolt, synd han inte vann årets välgörenhet på galan med BOY magazine som jag tjatat om ett par gånger 🙁 Men man säger ju tredje gången gillt, så nästa år! HEJA HEJA bästa Fredrik!

/Yesterday I did  makeup on my dear friend Fredrik before the QX-gala. He’s probably one of my favorite people to apply makeup on .. we have kind of the same thoughts on makeup, and we like when makeup looks “sad” with “dead colors” Melancholy, gothic, messy .. It is not often you get to do this kind of makeup on someone else. So went crazy with black, antique gold and glitter. it turned out cool, too bad he did not win this year’s charity award with his BOY magazine!!


4 kommentarer4 kommentarer om “Makeup inför QX-galan 2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här