Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | February 8, 2017

The most stylish cosmetic scissors | Luxury & budget

Jag gillar de där småsakerna som gör sminkvardagen lite roligare, som tex, en SNYGG kosmetiskax, pennvässare, eller penselställ. idag tänkte jag tipsa om två snygga kosmetiksaxar, en i budget och en i lyxklassen!

/I like those little things that will make life a little more fun, as such, a stylish cosmetic scissors, pencil sharpener, or brush set. Today I’m gonna recommend two really nice cosmetics scissors, one budget and one in the luxury class!


Denna fantastiska saxen i form av en fågel är från prylbutiken TGR och kostar ynka 30 spänn! Jag tror egentligen att det är en sax att klippa tråd och smågrejer till när man syr, men den funkar precis lika bra till att klippa lösfransar och annat kul till makeup! Visst är den fiiiin!!?

/These fabulous scissors  in the shape of a bird is from the gadget shop TGR and costs 30 SEK!($3.00) I think this is meant for sewing.. But it works fine for cutting eyelashes as well 🙂

Min andra favoritsax kommer från The BrowGal. Denna gotiska mattsvarta saxen är sylvass och kommer snyggt förpackad. Finns på Kicks och kostar 195:-

/The other scissors are from The BrowGal. This gothic matte black pair of scissors is razor sharp and super stylish! Love it! $20.00


3 kommentarer3 kommentarer om “The most stylish cosmetic scissors | Luxury & budget”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Skulle du kunna göra en sminkning, tutorial eller lista tips på hur man kan sminka sig för att se äldre ut? Jag är 20 men blir alltid misstagen för att vara 15-16, jättejobbigt enligt mig! Känns som det finns bara tips för att se yngre ut men inga för att se äldre ut… :/

  Reply
 • Åh, min mamma har en sådan där “fågelsax” som hon har till sina sygrejer.

  Reply
 • Vad roligt 🙂 den är sååå fin!

  Reply