Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:10 | February 22, 2017

Vad gör jag i Portugal?


Så.. ni kanske undrar vad jag gör i Portugal!
Jag har fått den stora äran att vara hemlig gäst och hålla masterclass för Make up forevers Europeeska Team, vilket är sjukt stort för mig, inte bara att göra det inför massor av Make up artister, utan även för ett så sjukt stort märke, känner mig extremt hedrad och alla har verkligen varit SÅ gulliga idag! Det är ingen semester, utan jag är här på jobb, så åker hem snortidigt imorgon bitti igen. Men vi har iallafall fått se solen, och vi passade på att slänga oss på gräset en sväng. Det var najs

/maybe you’re wondering what I’m doing in Portugal?
I’ve been honored to do be a secret guest and do masterclasses for the European team of Make up forever. Which is such a big thing for me! Not only because it’s in front of a lot of other make up artists, but also because it’s together with such a big brand. So I’m here for work. And we saw the sun for about 30 minutes! haha

Igårkväll satt jag och klistrade fransar till typ 22..
Jag har också lyckats få en allergisk reaktion, troligtvis utav sängkläderna (jag är ju känslig mot sköljmedel) så jag har varit och fått kräm och piller nu, så kommer nog somna som en stock sen. Vi drar nämligen till flygplatsen vid 03.45.. blöööh

/Yesterday I was customizing fake lashes until 22.00

Mitt smink och Ayas smink på första masterclassen. Trenderna som kommer är Bl.a Glowy skin, Extreme lashes, Color block och K-beauty.
Har än inga bilder från själva masterclassen, men det fanns en fotograf där som jag hoppas har fotat lite 🙂

/My makeup and the makeup I did on Aya at the masterclass. Upcoming trends are Glowy skin, Extreme lashes, Color Block and K-beauty
I don’t have any pics from the class yet, but there was a photographer there, so I hope I can get some pictures later 


6 kommentarer6 kommentarer om “Vad gör jag i Portugal?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!!
  Dina skor (bilden när ni är i en hiss?) är att dö för. Sjukt snygga!
  Är det gamla? Eller går det fortfarande att köpa?

  Med vänliga hälsningar
  Carina Alves Fernandes

  Reply
 • Åh, wow! Vad kul! Det är du värd. På tal om Make Up Forever – har du testat deras “Water Blend”-foundation?

  Reply
 • Vilka härliga bilder!! Och grattis till att få hålla master class för Make Up For Ever, du är grymmast! <3

  Reply
 • Hej Linda!
  Älskar din outfit i bilden där du står tillsammans med en cool tjej i röda glasögon ?
  Var är den svarta toppen och mesh.-tröjan ifrån?
  Kraam!

  Reply
 • Hej Lina! Tack 🙂 Toppen har jag lånat av henne så jag har ingen aning vart den är ifrån tyvärr. Kram!

  Reply
 • Hi Linda! I love your outfit here! Where are your boots and trousers from x

  Reply