Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:45 | April 8, 2017

Love at first sight

Om jag tänker tillbaka så var det längesedan jag hade en riktig hobby.. någonting jag verkligen älskade att göra utanför jobbet. Jobbet ÄR ju även typ min stora hobby..
MEN.. När jag började klättra för ett tag sedan var det kärlek vid första ögonkastet.. Lösa pussel med kroppen!
Jag hobbyklättrar ju verkligen bara, men idag fick jag en sån där AHA-upplevelse och kände verkligen hur jag började få kontroll på min kropp, hur jag kan styra den på väggen utan att ramla ner. Det kändes annorlunda, på ett väldigt bra sätt.
Det finns SÅ mycket mer att lära, alla tekniker som jag har noll koll på. Men jag vill lära mig allt!
Jag bara älskar att vara där. Stämningen och hur hjälpsamma människor är för att hjälpa en gör mig glad i själen.  Och lyckan över att klara ett problem man försökt med i en vecka.. Det är underbart!

Det renar liksom mitt huvud och hade man inte blivit så jävla trött i armar och händer hade jag kunnat stanna hela dagarna. När jag kommer tillbaka hem från ett boulderingpass har jag massor av energi i hela kroppen.

Thilda och jag.. Dunderklumparna liksom. Roligt är det 🙂 Snart ska vi gå kurs också! wihooo

 

/If I look back, it was a long time since I had a real hobby .. something I really loved to do outside of work. I mean, work IS my hobby as well ..
BUT, When I started climbing, it was love at first sight .. It’s a bit like solving puzzles, but with the body!
Today I got one of those wow-experiences and really felt how I started to get control of my body, how I can control it on the wall without falling down. It felt different today.
There is so much more to learn, all the techniques and everything..
and I just love being there. The atmosphere and how helpful people are to help makes me happy.

It cleanses my head to be there, I come back home energized and full of life. I love it!


2 kommentarer2 kommentarer om “Love at first sight”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så kul att höra om! Du får gärna posta mer om detta eller liknande 😀 Vet ju att du älskar dina katter och så också, det är väl också lite av en hobby 😀 Sånt är också kul att läsa om, även om du är en sminkblogg och inte så mycket livsstilsblogg 🙂

    Reply
  • Kul att det uppskattas 🙂 det kommer nog bli lite klättring i bloggen framöver. Och katter också kanske 🙂 kram

    Reply