Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 23, 2017

Todays look | Cool

Halloj!
Idag kommer lite färgglad inspo hur du kan använda LH cosmetics Crayons 🙂

Bas/Base
Make up forever Ultra HD stick 120=Y245
Dermablend Setting powder
LH cosmetics Infinity palette (Zwicky, Milky way, Cigar, Andromeda)

Ögon/Eyes
LH cosmetics Mood crayon Coon
LH cosmetics Core crayon Black
LH cosmetics Mood crayon Calm
LH cosmetics Infinity palette (Fornax)
MAC instacurl lash mascara

Läppar/Lips
Foundation
LH cosmetics Infinity palette (Milky way)


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look | Cool”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh vad jag längtar tills dina nya crayons släpps! ?
    Jag har en önskan som jag hoppas du kan överväga! Jag ska gifta mig i sommar och du har alltid varit min stora inspo till att vilja testa nya sminkningar. Skulle du vilja göra lite tutorials/pictorials med dina nya LH-produkter med en touch av bröllop? Någon som är full med färg kanske och någon som är lite mer “neutral”? Och tips på bra foundations/primers o.s.v så sminket håller för den stora dagen?
    Kram! ?

    Reply
  • Riktigt häftig sminkning 😀

    Reply