Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | April 30, 2017

TACK GÖTEBOOOORG <3

Jag ville bara uttrycka min glädje och lycka för vår lansering på Kicks Flagship store i Nordstan!
Fy fan vad fina alla har varit! Allt från underbar personal på Kicks till underbara kunder som kommit och pratat med oss, känt och klämt på våra grejer, och också Anna-Karin, Ida och Sara som hjälpte till att sminka folk igår, och LH-teamet Aida, Linus och Mathilde såklart,  ni betyder ALLT <3 Jag känner att så mycket kärlek har fyllt mig denna helgen. Ni där ute är LH:s framtid. Önskar att varje butikslansering i framtiden ska vara såhär underbar!
Göteborg, ni har fyllt mitt hjärta med kärlek

/I just wanted to express my happiness and love for our launch at Kicks Flagship store in Nordstan!
Everyone has been so nice! Everything from the lovely staff at Kicks to wonderful customers who came to us, and also Anna-Karin, Ida and Sara, who helped us to put makeup on customers yesterday, and the LH team Aida, Linus and Mathilde of course , You mean EVERYTHING to me <3
Gothenburg, you filled my heart with love

Bästa Anna-Karin in action <3

/Anna-karin in action

Jag sminkade de tre vinnarna från instagram-tävlingen, vilka underbara tjejer <3 Önskar er all lycka i framtiden 🙂
Alla fick prova de nya pennorna på både läppar och ögon.

/I did makeup on the three winners in our instagram contest. Such lovely girls! Wich them all of luck in the future <3 They got to try LH cosmetics new crayons on both eyes and lips

Finaste Ida swatchar pennor för kunderna, kan vi bara prata om hennes fantastiska hår? Är allt bra sugen på att färga håret igen alltså..

/Ida is swathing the crayons. And can we talk about her amazing hair? 😀 


3 kommentarer3 kommentarer om “TACK GÖTEBOOOORG <3”

  Ni ser ut att ha riktigt roligt! Du/ni kan inte tänka er att besöka fler kicks-butiker på det sättet? Och även kanske besöka de lite mindre butikerna för att hajpa dem lite och som kund skulle ju det varit en upplevelse att få se flera stycken proffesionella mua sminka andra osv osv osv
  Se konkreta tips på användning och sådant och dessutom se tipsen live! Framförallt i de norra delarna av landet, det hade nog livat upp väldigt mycket.

  Jag har för övrigt beställt din palett, samt kitet med ögonborstar. Har tyvärr inte fått hem det ännu, så jag väntar med spänning. Ev måste jag ju beställa dina fina pennor också, speciellt med tanke vad man verkar kunna göra med dem.

  Reply

  Vi ska absolut ut och besöka fler butiker 🙂 Jag vill ju helst åka till ALLA vi ska lansera i 🙂
  Och kul att du beställt grejer, hoppas att du gillar dom <3 stor kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här