Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | May 3, 2017

Projekt ögonbryn 2.0

Jag har bestämt mig för att helt skippa pincetten nu och verkligen spara, spara, spara brynen. Ni som har varit med mig från början vet att jag hade ett ögonbrynsprojekt för många år sedan, och där var ni många som faktiskt hängde med och sparade bryn med mig! SÅ kul! Hur har det gått med era bryn sedan dess?

/I have decided to throw away the tweezers and save the brows FOR REAL. If you have been following me for a long time you probably know about my eyebrow project I had many years ago, and many of you saved your brows with me!  🙂

Jag har inte plockat på typ fem veckor nu och de små stråna under brynen börjar verkligen växa ut. Ska bli kul att se vad som händer om typ fem veckor till. Ena brynet går bättre än andra, men så är det alltid! haha
För att hänga på trenden med naturliga bryn är mitt bästa tips att skippa pincetten helt. 
Sen så är tyvärr det tråkiga att alla inte kan få naturligt fylliga bryn eftersom alla ser olika ut och har olika hårväxt.

-pssst.. kommer ni ihåg mina bryn back in the days 😛 Jag rakade bort hälften och målade ett litet streck bakom

/I have not used a tweezer for about five weeks now and the hairs under the brows really starts to grow out. It will be fun to see how they look like in another five weeks.

To hang on to the trend with natural brows, my best tip is to skip the tweezers.
Then, sadly, not everyone can get a naturally full brow because everyone looks different and have different hair growth.

-pssst .. do you remember my brows back in the days: P I shaved half of them off and painted them on

 

 


14 kommentarer14 kommentarer om “Projekt ögonbryn 2.0”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har försökt spara ut ögonbrynen sedan december, men min hårväxt är ju heeelt hopplös. Jag får nästan bara mer hårstrån mellan ögonbrynen och en bra bit under när jag låter bli pincetten. Är så himla avis på alla som har fylliga bryn!
  (Minns förresten sist du sparade ut brynen och började plötsligt känna mig gammal när du skrev att det var “för många år sedan”, hehe.)

  Reply
 • Så trist när de inte vill växa!! haha. ja man känner sig allt lite gammal när man tittar tillbaka. Äldre och mycket klokare 🙂

  Reply
 • I thought about it but somehow I can not do nothing XD Everytime i try to let it grow I come across the feeling that not using tweezers will rob me from “more space to put eyeshadow” on 😀 Do you feel the same way or is there still enough space to “paint” 😀

  Reply
 • I get what you mean.. but no, not really, the small hairs doesn’t really bother me 🙂

  Reply
 • Jag håller redan på ? inne på vecka 4. Gifter mig i augusti och då vill jag bara fiiiin ? heja oss!

  Reply
 • Åh underbart! Hur går det för dina bryn? växer de något?

  Reply
 • Jag plockade brynen förr men knappt längre, något hårstrå här och där men annars låter jag dem vara. Folk verkar tycka att det är konstigt att en inte plockar dem hela tiden men jag är lat så därför gör jag det inte hehe :).

  Reply
 • haha det är ju superbra! 🙂

  Reply
 • Jättekul idé, skulle gärna haka på om det inte varit för den lilla detaljen att mina naturliga ögonbryn ser ut som en gammal gubbes ögonbrynsbuskar..:(

  Reply
 • Sparar just nu flr att jag är på tok för lat för att plocka!! Överväger dock att tatuera brynen med taffy metoden så håller det 1-3 år. Känns så värt! Har typ inga bryn egentligen haha.
  Jag minns bäst allas “spermie” bryn. En blobb med en svans ?

  Reply
 • Mitt problem är mer att mina bryn aldrig slutar växa… Tycker inte jag gör annat än att noppra, raka och klippa 😛

  Reply
 • Går sådär med mina. Men använde inte du något serum eller så för att hjälpa dem på traven eller minns jag del?

  Reply
 • *fel ska det ju såklart stå.

  Reply
 • Absolut har jag några fler strån i brynen numer, men de är fortfarande extremt glesa och fula.
  Till råga på allt så har en ring med strån mystiskt trillat bort i början av brynet nu också. Katastrof! Tillväxten ser krass ut, men jag hoppas att de kommer nya strån nån gång.

  Reply