Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:32 | May 9, 2017

Kan man se naturligt fräsch ut med foundation, del 2

Jag fortsätter min resa mot den perfekta tunna basen inför sommarvärmen.. känns ju sådär idag när det började SNÖA.. Men jag lever på hoppet!
Idag provar jag Diorskin Forever Perfect cushion foundation som är en tunn, men byggbar kuddfoundation.
Den ska dag för dag förbättra din hud och ge den en jämnare yta tack vare något som heter “poreless effect”, vet ej exakt vad det är.. but it sounds good to me!
Pris för denna är 515 :- och finns även i refill för 445:- när foundationen är slut.
Finns i sex nyanser. 010 Ivoire är den ljusaste, och det är den färgen jag har.

/Let’s continue my journey towards the perfect sheer foundation for the summer heat.
Today, I try the Diorskin Forever Perfect cushion foundation which is a thin, buildable cushion foundation.
It will improve your skin day by day and give it a smoother surface thanks to something called “poreless effect”, do not know exactly what it is .. but it sounds good to me!
Available in six shades. 010 Ivoire is the lightest one, and that’s the color I have.

Jag älskar förpackningen och tanken bakom kuddfoundations överlag! Det är supersmidigt att ta med och bättra på under dagen utan att behöva kladda med tuber eller pumpflaskor. det medföljer även en liten puff i förpackningen som är tanken att man ska använda för applicering.

/I love the packaging and the idea behind cushion foundations overall! It’s super easy to bring along and do touch ups during the day without bringing tubes or bottles. It also comes with a small puff in the package, which is intended to be used for application.

Före och efter:
Denna ger en ganska matt finish, och lägger sig tyvärr i torra flagor på huden. (som ni ser i tex. min panna och lite på näsan)  Så jag skulle rekommendera denna till en normal/oljig hy, och eftersom den torkar och blir matt är puder inte ett måste över denna foundation
Foundationen är supersmidig att ta med och förbättra basen under dagen och är en riktig höjdare på att få porer att försvinna! 
Så för dig med normal/oljig hy som bara vill förbättra huden lite, samt matta ner under dagen tror jag denna kommer bli super! För mig som är lite blandhy skulle jag rekommendera gårdagens testfoundation (SE HÄR)

/Before and after:
This gives a rather matte finish, and unfortunately leaves some flakiness on dry skin. (As you can see in, for example, my forehead and little bit on my nose) So I would recommend this to a normal / oily skin, and because it dries and gets matte, you don’t nessecary need powder on top.
The foundation is super easy to bring in your purse so you can touch up the base during the day and it does really make pores disappear!
So for you with normal / oily skin that just wants to improve the skin a bit, and mattify the skin during the day I think this will be your best friend!
But if you have combination skin like me, I can still recommend the foundation from yesterdays test (HERE)


7 kommentarer7 kommentarer om “Kan man se naturligt fräsch ut med foundation, del 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan vi hitta en lätt, men bra bas för de med torr också tro? 🙂

  Reply
 • Den från Isadora jag provade igår funkar absolut för torr hy! 🙂

  Reply
 • Skillnaden på CC och BB-cream?…

  Reply
 • BB står för beauty eller Blemish balm och är som en lätt foundation/färgad dagkräm, medan CC står för Color and Care/Color and Correct och innehåller ofta mer SPF än BB cream, är mer täckande och innehåller mer vårdande och aktiva ingredienser. Ibland så blandar jag också ihop dessa två och tycker att skillnaden kan vara otroligt liten!

  Reply
 • Jag är helt hooked på Laura Mercier tinted moisturizer, testa den! Själv kör jag den olje-fria varianten och älskar den! Köpte den inför min bröllopsresa för att ha en look som inte kändes för sminkad i värmen och denna gör verkligen jobbet!
  https://www.kicks.se/laura-mercier-b661/tinted-moisturizer-oil-free-p32203#showRatingPopup

  Reply
 • Tror du hade gillat foundationserien Fresh Nude från The Body shop, om du inte redan provat dem! Hade varit intressant att höra dina tankar ang dem i alla fall! 😀 Du är grym, keep up the good work!

  Reply
 • Hej Agnes! tack för tipset! ska kolla in dessa!

  Reply