Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | May 13, 2017

Absolute Sublime | Fräsch Unisexdoft från Zara Home

Igår fick jag en jättefin försenad födelsedagspresent av Mathilde på jobbet <3
Hon vet väl förmodligen att jag ÄLSKAR parfym och jag har aldrig sett Zara Homes nya dofter ens, så jag blev SÅÅÅ himla glad för denna!! Den doftar gott och jag älskar flaskan!
Doften heter Absolutely sublime och är en Eau De Toilette, vilket för er som är nya på parfym, är en lättare doft som inte håller lika länge på huden som en Eau De Parfum gör, vissa gillar eau de toilette bättre på dagen och eau de parfum på kvällen, men det är ju såklart helt en smaksak.

/Yesterday I got a late birthday present from Mathilde at work <3
She probably knows that I LOVE perfumes!
So I’m sooo happy for this !! I’ve never seen or tried the scents from Zara Home before.
It smells so good and I love the bottle!
The fragrance is called Absolutely Sublime and is an Eau De Toilette, which is, for you who are new to perfume, a lighter scent that doesn’t last as long as an Eau De Perfume does, some like eau de toilette better on daytime and eau de perfume In the evening, but it’s all a matter of taste of course 🙂

Absolute Sublime är en unisexdoft som är känns så himla vårfräsch och härlig! Bra val Mathilde!
Toppnoter är Bergamot och mate (mate är nån slags träd vad jag förstått)
Hjärtnoter är Viol och Svart te
Basnoter är Guajak trä och brunt socker

/Absolute sublime is a unisex scent that feels like a fresh summer breeze! Good choice Mathilde!
Top notes are bergamot and mate
middle notes are violet and black tea
base notes are guaiac wood and brown sugar.


2 kommentarer2 kommentarer om “Absolute Sublime | Fräsch Unisexdoft från Zara Home”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan du inte skriva en guide om enkel sommarmakeup? Vilka produkter är bra att använda när det börjar bli varmare? Jag ogillar att gå osminkad, oavsett årstid, men tycker att det är otroligt svårt att hitta lätta produkter för sommaren. Skulle uppskatta ett sådant inlägg väldigt mycket <3

    Reply
  • Hej. En fråga. Har dock inget med inlägget att göra. Jag får märken på insidan av låren av sömmarna på byxorna när jag använt brun utan sol. Alltså färgen skavs av o d blir vita sträck längs insidan av benen. Får det trots att jag använder leggings som inte e så tajta. Har du nåt förslag på hur jag ska lösa detta? Smörjer 2 gånger i veckan o peelar noga o smörjer med hudkräm o så. Alla tips mottages tacksamt. Mvh. Helene

    Reply