Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:12 | May 22, 2017

How to make fake freckles look real

Har ni missat min senaste video så kommer den här 🙂
Hoppas ni får till era fejkfräknar nu och att denna videon var till hjälp!

/If you missed my last video, here it is. Hope you find it easier to do fake freckles with this video 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “How to make fake freckles look real”

    Heh Linda! Älskar din blogg och har följt dig så så länge. Du är verkligen en inspiration för mig och nästan allt smink jag äger är tack vare dina rekommendationer ?

    Jag skulle vilja veta om du har något tips på en bra shading/contouring produkt för väldigt ljus hy. Jag vill börja använda contouring mer men jag tycker mest att det bara ser smutsigt ut på mig… vilket betyder att det förmodligen är helt fel färg. Vore tacksam för tips ? stay awesome ❤

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här