Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:20 | May 23, 2017

Lektion med fokus på kreativitet


Idag var jag och hade lite klass på Björn Axén academy och fokus idag låg på kreativitet och att gå utanför boxen, ge sig hän och göra saker man kanske känner sig lite obekväm med. detta var första gången eleverna gjorde något sånt här och de var så himla duktiga! Alla gick verkligen all in med full face makeup! Jag gjorde först en makeup (den ovan) de skulle använda som inspo, antingen att välja bara en färgkombo, textur eller annat och sedan göra sin egen grej av det.

/Today I had a class at Björn Axén academy and the focus was creativity, going outside of the box, and do things that you may feel uncomfortable with. This was the first time the students did something like this and they did so good! Everyone went all in with full face makeup! First, I made a makeup that they should use as inspiration, either choose a color combo, texture or other things they liked about it, and then do their own thing.

Massor av färg! Det gillar vi! Så kul att se hur alla gjorde olika tolkningar

/A lot of color, that we like! It was so much fun to see all the different makeups.

Tack för idag Björn Axén Academy! alltid lika roligt att komma och jobba hos er 🙂

/Thank you for today Björn Axén Academy, always a pleasure coming back working with you!


5 kommentarer5 kommentarer om “Lektion med fokus på kreativitet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååh så kul, tack själv för världens roligaste dag ? Vill bara fortsätta!!!! Haha.. är det okej om jag lånar bilder här ifrån? ?

  Reply
 • självklart är det ok! Och roligt att du hade roligt 🙂 det gör mig glad! Tack för att jag fick låna ditt ansikte ?

  Reply
 • Va duktiga dom var 😀 Måste vara jätte kul att läsa Lisas kommentar 😀

  Reply
 • Åååh va fint!! Jag ska gå 10-veckors utbildningen på Björn Axén i höst, är sjukt taggad!!!

  Reply
 • vad roligt 🙂 då ses vi säkert!

  Reply