Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:58 | May 29, 2017

Naturligt fräsch med foundation | BECCA Soft light blurring powder

Jag fortsätter min foundation-resa. Denna gången med ett puder från Becca som heter Soft light blurring powder. Detta är ingen foundation, utan ett puder som blurrar skavanker och ger glow till huden.
Funkar att använda för sig själv, eller ovanpå din foundation.

/I will continue my foundation journey. This time with a powder from Becca called Soft light blurring powder. This is no foundation, but a powder that blursn out imperfections and gives glow to the skin.
You can use it by itself, or to set your foundation

Pudret finns i en färg: Golden Hour, Jag kollade runt lite på hur denna funkar på mörk hy, och den funkar, (HÄR finns en bra video) men har du väldigt mörk hy kan den bli något grå. Har du testat får du gärna hojta till!

/The powder is available in one shade only. I checked on the internet how it works on dark skin, (you find a good video HERE) and it works, but if you have  very dark skin I think it can be slightly grey. If you’ve tried, tell me!

Före och efter. Detta är verkligen en “My skin but better-produkt” om man använder den ensam utan foundation under. Ni ser att pudret inte ändrat färgen på min hud alls, utan bara blusat bort fläckar på huden, samt adderat lite glow på rätt ställen. Jag är imponerad! Gillar detta massor. dessutom ger det huden en silkeslen känsla och jag känner mig inte torr som jag annars brukar göra med puder.
Detta kan helt klart bli en ny favorit i sommar!

Finns att köpa på Sephora för 350:- och på nätet hos Beautylish och Cultbeauty

/Before and after. This is really a “My skin but better product” if you use it alone without foundation underneath. You can see that the powder did not change the color of my skin at all, it just blurred my skin very nicely, and added some glow in the right places. I am impressed!
I like it a lot!
Additionally, the powder gives a silky feeling and I don’t feel dry as I usually do with powders.
This can definitely be a new favorite this summer!

Available at Sephora or at Beautylish

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Naturligt fräsch med foundation | BECCA Soft light blurring powder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vilken skillnad, grym den är!

  Reply
 • oj denna vill jag prova! Vad applicerade du det med? 🙂

  Reply
 • Jag använde finishing brush från LH cosmetics och svepte över hela ansiktet och sen vid näsan och mindre områden tog jag all over brush. Också från LH 🙂

  Reply
 • Hur tror du den funkar på blandhy? 🙂

  Reply
 • Superfint verkligen! Men lär inte funka om man är väldigt ljus antar jag? 🙁

  Reply
 • Hur funkar det med concealer tror du? ?

  Reply
 • Det tror jag funkar alldeles utmärkt! vill man bara ha en lätt puderbas och sen punkt-täcka det som man vill täcka blir det nog en kanonkombo! 🙂

  Reply
 • Måste nog köpa! Har du testat deras primer som ser lila ut?

  Reply
 • Jag har den hemma! men har inte hunnit testa ordentligt ännu 🙂

  Reply
 • Jag köpte den igår och tycker den är grym! Ger ett nice glow och man ser typ piggare ut. Har den ovanpå lite av min La Praire foundation, men i sommar kommer jag nog använda endast denna på kvällen. Tack för tips!

  Reply
 • Wow vilken skillnad! Har du testat den rosa varianten, hur är den isåfall ? Är sugen på att testa pudret med vet inte om jag ska välja den guldiga eller rosa.

  Reply