Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | May 31, 2017

Tummen ner för: Jamela 24K under eye masks

Halloj!
Förra veckan testade jag de där 24k guldmaskerna som man lägger under ögonen för att återfukta och minska puffighet och mörka ringar under ögonen. Jag, som har pollenallergi har känt mig både svullen och påsig, och torr senaste tiden, så jag testade dessa, som jag fått som produktprov på något event för ett tag sedan.

Jag lade på maskerna och lät dem ligga på ungefär 30 minuter som det står på förpackningen (som jag sedan slängde utan att tänka på att fota av den)
Under dagen blev jag bara mer och mer röd under ögonen (som även min kund för dagen påpekade), och prickig, och det började klia något så vansinnigt!

/Last week, I tried those 24k gold masks that you put under your eyes to hydrate and reduce puffiness and dark circles under your eyes. I have pretty bad hay fever atm so my eyes feels both swollen and puffy, and very dry lately.

I put on the masks and left them for about 30 minutes as it says on the packaging (which I threw away before I took pictures of it)
During the day, I became more and more red under the eyes, and, and it started to itch sooo bad!

Såhär såg jag ut ett par timmar efteråt.  Notera att jag är väldigt känslig mot diverse produkter, så dessa kanske funkar utmärkt på dig. Men på mig går dessa fetbort, och jag är fortfarande helt öm kring ögonen och känner viss irritation när jag sminkar mig och lägger kräm runt ögonen.
Jag kurerade med allergipiller och kortison! och då la det sig inom ett dygn.

Jag vet faktiskt inte vad det var som gjorde att jag fick denna reaktionen, men är helt säker på att det var dessa masker pga att själva rodnaden var exakt där maskerna legat.

har du testat Jamelas 24K under eye masks? vad tyckte du?

/This is how it looked like after a couple of hours. Note that I have very sensitive skin, so these may work well on you. But not on me. And I’m still pretty sore around my eyes and feel some irritation when I put make up on.
I cured it with allergy pills and cortisone! the worst redness disappeared after 24 hours.
I actually don’t know why I got this reaction..

Have you tested the 24K under eye masks from Jamela? what did you think?


4 kommentarer4 kommentarer om “Tummen ner för: Jamela 24K under eye masks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Jag undrar vilka ansiktsprodukter du använder, rengöring kräm osv? Har själv problem med väldigt känslig hy och får lätt utslag, har tidigare haft perioralt dermatolog m.m. Visst har du testat REN skincare? Är det något du skulle rekommendera? Stor kram

  Reply
 • Nej men fy så otäckt!! Har sådan fasa för att få en stor allergisk reaktion. En bekant till mig färgade håret,hemma, och svullnade upp som en blåsfisk. Såg helt galet ut och hon mådde så dåligt

  Reply
 • Blörk! Vad hemskt!

  Reply
 • Med tanke på att guld i hudvård bara är lurendrejeri så den här är inget jag varit intresserad av att testa, och tur verkar det, vilken reaktion :O

  Reply