Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | June 8, 2017

Dagens tips | Anti-ageing produkter som funkar på ALLA

Det där blev lite av en clickbait. För nu trodde ni kanske att detta var nån revolutionerande produkt..  Men det är egentligen bara VÄRLDENS bästa och enklaste tips!
För de enda anti ageing-produkterna som faktiskt funkar på ALLA är SOLSKYDDSFAKTOR! 
Nu till sommaren så är det viktigt, för både unga som gamla, att använda solskydd när man är ute i solen för att skydda huden mot farliga UV-strålar (även på soliga dagar på vintern också för den delen). Och det skyddar inte bara mot cancer och rödbränd hud, utan även mot för tidigt åldrande!
För mycket sol torkar ut huden och skadar den vilket också gör att du åldras snabbare. Så är du inne på att börja använda Anti-ageing, ta en funderare och börja använda solskydd i första hand om du är ute i solen.
Nu skiner inte solen speciellt mycket idag här i Stockholm iallafall. Men var rädda om er, använt sunt förnuft och använd solskydd.

kram

/that was kind of a clickbait.
Because this is the easiest tip ever!
The only anti ageing products that actually works on EVERYONE, is sunscreen!
At summer (and in winter as well), it’s important, for both young and old, to use sunscreen when you’re out in the sun to protect your skin from dangerous UV rays. It does not only protects against cancer and red-burned skin, but also against premature aging!
Too much sun dries and damages the skin, which also makes your skin look older. So if you’re about to start using anti-aging, start using sunscreen if you’re not doing it already.
So..use common sense, and use sunscreen!


10 kommentarer10 kommentarer om “Dagens tips | Anti-ageing produkter som funkar på ALLA”

  Jag upplever att solkrämer alltid känns så feta på min hy, får alltid små minfinnar när jag börjar använda solkräm i ansiktet.. Kan du inte berätta mer om dina favoriter och om de känns feta eller inte osv?

  Kram!

  Reply

  Har du provat solkräm som är just för ansiktet? de för kroppen är ju mycket fetare och inte så bra att ha i ansiktet, den som du ser på bilden ovan som är från pH Formula är sviiinbra! inte fet och jag får iallafall inga finnar av den. Sånt är ju alltid olika. Men jag älskar både den med 30 och 50! SÅ bra!

  Reply

  Finns en jättebra från eucerin som är för ansiktet och som man kan ha under makeup! spf 50. Finns på Apoteket 🙂

  Reply

  Kan du tipsa om spf får håret? Är helt lost i den djungeln x)

  Reply

  Gick på stor jakt efter mineralbaserade solskydd och blev helt chockad att inget apotek hade, är löjligt känslig mot diverse kemikaliska solskydd så tänkte testa mineraler. Slutade med dyra pengar hos Clinique men är supernöjd, funkar perfekt under makeup ?

  Reply

  Jag är ju en sån dum individ som BARA använder solskydd om jag ska sola. Men jag borde ha det jämt för jag bränner mig direkt! Vitare än spöket Laban ??

  Reply

  Jag är verkligen tacksam för att min mamma alltid har varit noga med solskydd på oss barn. Både hon och jag bränner oss lätt, så för oss är det ju lite extra viktigt med SPF.

  Mindre risk för hudcancer är så klart den stora anledningen till att jag skyddar mig, men såklart är det ju trevligt om huden inte åldras i förtid. Kanske inbillar jag mig, men jag upplever att min hy ser mycket yngre ut än de i samma ålder som solat mycket och skippat SPF.

  Bra att du tar upp det här ofta! Är själv den där jobbiga kompisen som tjatar på andra att smörja in sig ?

  Reply

  Just ja, vill tipsa om bra krämer också! Paula’s Choice har riktigt bra solkrämer. Finns speciella för ansiktet och för olika hudtyper. Den som heter Skin Balancing gör mig faktiskt MINDRE oljig! Annars är Rituals kräm för ansiktet bra, även om den är lite väl parfymerad.

  Reply

  Hej Linda! Kan du tipsa om någon solcreme för kroppen? Jag får nästan alltid finnar på både rygg och bröst när jag använder det, så irriterande! 🙂

  Reply

  Hej! Är du säker på att det är pga solkrämen? jag får det fast pga solen och att jag svettas lite extra mycket. 🙂 och det gör jag även om jag är på gymmet mycket en period och svettas

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här