Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:58 | July 2, 2017

Dagens fråga | Ett beautyköp du ångrar

Tjoho!
Förhoppningsvis så gillar man de flesta beautyprodukter man köper, men sen finns det de där som man ångrar, och som inte funkar alls!
För mig är det alla dessa “Volymprodukter” för håret.. har inte varit med om att någon funkat i längden på mig typ, någon enstaka kanske, men överlag så funkar de inte på mig. Det enda som funkar för volym är tupering

Har ni några beautyköp ni ångrar? Och vad är det isåfall?

/Hopefully you like most of the products you buy.. but sometimes you buy stuff that doesn’t work at all..
For me, volume products for the hair doesn’t work, maybe like one product, but it doesn’t really work in the long term.

Do you have any product that doesn’t work for you AT ALL? Is there any beauty product you regret you bought?


24 kommentarer24 kommentarer om “Dagens fråga | Ett beautyköp du ångrar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alla hårprodukter som säger sig vara *Anti-frizz*. Har ännu inte lyckats hitta nån produkt som tämjer frizzet och definierar mina lockar. Bäst hittills är nog kokosolja men det klassas ju inte som en hårprodukt 😉

  Reply
 • de enda jag tycker funkar är Living Proofs anti frizz men det är snordyrt tyvärr. men ja, jävligt nice annars haha!

  Reply
 • Jag ångrar nog att jag köpte Too Faceds Bon Bons-palett. Den har en del halvtaskiga skuggor vilket gör att jag sällan dras till de som faktiskt funkar, det blir en sådan där palett som vara står och står och som jag använder ibland bara för att känna att jag fick ut något av pengarna…

  Reply
 • Jag ångrar att jag köpte de där svarta rip-off maskerna … Beställde jättemånga billigt från en hemsida för flera år sedan då foki skrev att det var det enda hon använde och att det funkade asbra. Tyckte aldrig att det gjorde någon som helst skillnad och funkade typ inte alls för mig. Jag har fortfarande jättemånga förpackningar kvar -.- Det var jättebilligt (har också provat dyrare/andra märken som heller inte funkade) men känns ändå sjukt för jag vill inte slänga dom 😀

  Reply
 • Jag ångrar att jag köpt så många dåliga “oil control” och anti-acne hudvårdsprodukter som bara torkar ut, förstör och gör hyn värre än vad den var från första början! Numera använder jag bara Paulas choice och annan bra hudvård. Min hy har aldrig varit så bra som den är nu. Inte perfekt förstås, men så mycket bättre än vad den var

  Reply
 • Har du testat Kevin Murphys produkter? Letade i ÅR efter volymprodukter som kunde ge mitt hår åtminstone en gnutta mer volym och hittills är det bara deras produkter som faktiskt funkat. Mina favoriter är “Full again” och “Anti-Gravity”. 🙂

  Reply
 • Alla mina BB/CC-creams! Inbillar mig att jag vill ha ngt mindre täckande till sommaren/gymmet/söndagslunk men faktum är att jag bara trivs i heltäckande foundation. Tycker också att man blir så jäkla oljig av BB. Även om de täcker ok så skiner man som en nypolerad spegel i pannan.. (kommer säkert köpa fler som hamnar i högen)

  Reply
 • Ojoj, jag har många köp jag ångrar..!

  Typ bara hypade produkter så man ska kanske inte alltid dras in i hypen haha! Bla Mac studio fix fluid foundationen, Anastasia Nicole Guierrero glowkitet och Smashbox photo finish primer för att nämna några.. 🙂

  Reply
 • Primer för min oljiga hud. Har köpt, köpt och köpt och har en liten “mini shop” hemma med olika produkter men där jag är inte 100% nöjd. Mascaror är också en sån sak där jag har en 4-5 stycken men där ingen är wow för mig.

  Reply
 • Bare minerals complexion rescue som gjorde mig alldeles blank och även deras original foundation som knappt täckte alls ? Har också lyckats köpa en del liquid lipsticks som är alldeles för lila för mig! Så typiskt ?

  Reply
 • ABH Brow Wiz! Sämsta pennan jag provat trots haussen.
  I övrigt, alla hudvårdsproduket för torr hy som inte hjälpt ett dugg.

  Reply
 • Kat von D Shade and light eyeshadow palette.
  Jag fattar verkligen inte, men den funkar absolut inte på mig. Det blir fläckigt på mina ögon. Alla älskar den, men jag FÅR DEN INTE ATT FUNKA. Varje gång jag tänker att “Äh det är säkert jag som gör fel” Försöker återigen att använda skuggorna så slutar det alltid likadant och jag blir lika irriterad varje gång att använder den.

  Reply
 • Bare Minerlas original mineral foundation, köpte den på Sephora i Göteborg. Testern hade inte samma färg som produkten fast det stod att det va samma nyans under burken.
  Gav mig acne och utslag i ansiktet och eftersom den va mycket mörkare än den skulle va blev den använd som bronzer och jag drog en lättnadens suck när den äntligen va slut.
  Alla hårda makeupborstar som river huden och totalslösar sönder alla pressade puder/skugg produkter.
  Dyra underlack, ja vet naglarna kanske blir lite missfärgade om man hoppar över det steget, men de bara står oanvända.
  Fet body lotion/body butter som luktar jättegott men som bara kladdar på huden och sällan gör någon riktig fukt nytta.
  Till sist mascaror, som man testar o testar, för att någon annan säger att dom är bra, funkar ungefär 1 gång av 10.

  Reply
 • Jag fick också finnar/utslag av bare minerals foundation! Jag har faktiskt aldrig haft problem med acne/finnar och jag är helt säker på att det var produkten för det försvann sen när jag slutade också.

  Reply
 • Har en necessär full med läppgrejor (glans, stains, pennor, stift, you name it) som jag aldrig använder, men likt förbaskat köper jag nytt och fyller necessären till bristningsgränsen. Tycker färg på läpparna är svincoolt men känner mig själv inte 100% bekväm i det och då jag glömmer/struntar i att använda det så vänjer jag mig inte heller att ex se mig i röda läppar. Ond cirkel men nångång ska jag lära mig rocka färgstarka läppar!

  Reply
 • Samma här! Älskar hur det ser ut men känner mig så obekväm och nojjig i det. Sjukt opraktiskt att äta och dricka i det också! Men jag kanske behöver investera i bra läppennor så kanske det håller sig och känns bättre?

  Reply
 • Några köp jag ångrar:

  * EOS lip balm. Återfuktar inte läpparna ett dugg. Torra, hårda och värdelösa.
  * Vitamin E-serien från The Body Shop. Luktade fruktansvärt starkt av ros (vilket jag inte gillar), och det kändes som att mitt ansikte brändes sönder efter varje användning. Ändå påstod personalen att det var det bästa för känslig hy. Produkter för känslig hy borde inte vara så där parfymerade.
  * Torrschampo från Batiste i färgen Blonde. Mitt vitblonda hår blev bokstavligt talat kycklinggult. Det såg ut som att jag hade målat det med färg.
  * Naked Skin foundation från Urban Decay. Jag älskar både färgen och konsistensen, men den oxiderar typ tre nyanser på mig efter mindre än en timme, så jag kan inte använda den. Riktigt surt eftersom den var ganska dyr.
  * Alla nude-läppstift jag någonsin köpt. Jag lär mig aldrig att de bara blir tegelfärgade/orange på mig (vilket jag inte gillar), trots att de ser rosa/beige ut i hylsan. Nude är supersnyggt på andra, men det funkar inte på mig.

  Det finns massor av andra produkter också, men det var dessa jag kom att tänka på i första hand. Som du säger Linda så blir nog de flesta av oss nöjda med majoriteten av våra köp, även om vi ibland köper saker som inte alls funkar. 🙂

  Reply
 • ÅH! jag gillar inte heller EOS.. jag blir bara torrare av dom 🙁

  Reply
 • Haha, nude-läppstift blir lika dant på mig!! Spelar ingen roll vilken nyans eller ton av “nude” det är utan blir alltid typ ja, tegelfärgat/orange/rött på mig.. Varför blir det så??

  Reply
 • Nyx jumbo eye pencil köpte jag tre av, men jag har oljiga ögonlock och de blir bara kladd på mig och ögonskuggan blir tjock och klumpigt ovanpå.

  Reply
 • Har du provat att använda bara jättelite? och verkligen trycka på massor av skugga?

  Reply
 • Asså wooow så jäkla coolt, snyggt och så vackert!!! My god!

  Reply
 • detta har du säkert provat MEN: icas egna torrschampo är fan KING när det kommer till volym. säkert inte så skonsamt får håret, men långt ifrån det sämsta torrscampot jag testat (både när det kommer till volym som håller samt att mota fett hår). känns förvisso som så många andra torrschampon gör dvs en lite sträv beläggning etc, men oslagbar vid panik både för fett och platt hår. SAMT KOSTAR 29 SPÄNN och luktar rätt fräscht! bästa någonsin

  Reply
 • PS på den, om inget torrschampo finns funkar potatismjöl klart över förväntan som substitut. för volymen också.
  hört att kakao skulle vara lika bra för mörkt hår, dock ingenting jag provat!

  Reply