Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:54 | July 4, 2017

Svett på stick från Nudestix

Märket Nudestix är inget nytt för mig men har aldrig sett deras Nudies  all over face colors förut

köpte färgen illumi-naughty (vilket för övrigt typ är världens coolaste namn) på Sephora i LA och är helt KÄR i den! Det är typ svagt skimrigt rosa svett på ett stick! Inte den typen av highlight som glittrar och gnistrar utan mer glänser. SÅ fantastisk på kindben och inte minst på plåtningar

Pris: 30 US dollar

/ I’m familiar with Nudestix from before. But I’ve never tried their Nudies all over face colors!

So I bought the color illumi-naughty which is a monochromatic pink sweat on a stick! I freakin Love it!! It’s amazing on the cheekbones and gives this shiny editorial look!

price: 30 US dollar 

Denna typ av produkt passar bäst på en icke-pudrad bas och att man duttar på med ett finger. Sticket kommer med en borste men jag föredrar att använda fingrarna faktiskt.

/this kind of products works best on a non-powdered base. I like to use my fingers just to dab it on. It comes with a brush on one of the ends. I still prefer the fingers tho

Det är såååå svårt att fånga hur den verkligen ser ut på bild! Men den är helt fantastisk om man gillar glans och krämhighlighters.

/It’s really hard to get the pink shimmers on camera. But It’s freakin amazing if you’re into a more sweaty kind of highlighter 


5 kommentarer5 kommentarer om “Svett på stick från Nudestix”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag har letat efter en liknande produkt!
  Kan du inte ha den på i Dagens Look någon dag så man får se hur den ser ut på ansiktet :D?
  Du är grym!

  Reply
 • Hej!
  Vet att du ofta är superbusy, så förstår om du inte hinner svara på detta, men jag har alltid undrat hur det egentligen funkar med kräm/flytande highlitghters. Som du skriver förstår jag det som att du applicerar den på en opudrad bas, men pudrar du då efteråt eller inte alls? För jag pudrar alltid hela min bas för att det ska hålla en hel dag och jag upplever att applicera en krämprodukt efter att ha lagt foundation och puder eller inte, gör att foundationen glider omkring och förlorar sin finish. Samtidigt som jag också förstår att pudra efter en krämhighlighter tar bort effekten och syftet med produkten.
  Antar att jag bara undrar om du brukar använda krämprodukter och då skippa puder eller om det finns någon teknik eller knep för att få ihop allt?

  Reply
 • Hej!
  Många använder tex. inte ens foundation och vill bara ha en enkel highlighter att slänga på i farten, och då är flytande/kräm helt fantastiskt att använda. Jag gör precis som du, pudrar hela ansiktet och använder i stort sett enbart puderhighlighters på mig själv. Men när jag sminkar andra till plåtningar osv där huden ska se väldigt skir och naturlig ut så ser det bättre ut med kräm/flytande. Och även om man sminkar en person med väldigt torr hud eller en äldre person som inte vill ha puder i ansiktet. Även då använder jag hellre denna typ av highlighter. Jag förstår vad du menar och i ditt fall så är det bästa alternativet puderhiglighters. Testa att skippa pudret och se vad som händer? Man fastnar ju oftast i ett mönster och vågar inte testa nya grejer, du kanske älskar det? 🙂 kram

  Reply
 • Tack så jättemycket för ditt svar!
  och ja, har hittills bara använt puder highlighter och är rätt nöjd med det. Får prova mig fram helt enkelt, men det låter väldigt logiskt det du säger och lite så jag tänkt också. och ja, kanske testar jag att inte pudra någon dag!

  Tack igen! kram <3

  Reply
 • […] Nudestix skulle lanseras i Sverige förra året men något hände. Som tur var råkade de skicka ut pressprover innan det beslutet togs och jag hann testa några av dem. Nudestix gör multifunktionella makeupsticks som är favoriter att ha med på resa då de kommer i coola plåtlådor som har spegel i locket. Gillar speciellt deras knubbiga skuggpennor mycket men tänkte utforska märket mer på plats. Linda Hallberg är ett annat fan av detta märke. Hennes senaste fynd kan du läsa om här. […]

  Reply