Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:05 | July 8, 2017

Todays look | Grande Amore

God morgon!
Haha vilken kväll det blev igår.. kom en timme försent till Sölvesborg, sen blev jag uppmött av mina föräldrar och kusin på stationen. Sen så gick vi och kollade på Arvingarna på stan, rätt bra ös ändå när de började köra Metallica och grejer. Sen så satt vi på altanen här hemma till klockan två på natten och babblade. Idag ska jag köra eventet på Skofabriken mellan 16-19, sen blir det nog en sväng på Killebom. Ska se om jag kan möta upp några gamla vänner kanske 🙂

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
LH cosmetics Infinity palette
Paris Berlin HD puder HT 20

Ögon/Eyes
TheBalm Scuba Mascara

Läppar/Lips
Nabla Dreamy matte liquid lipstick Grande Amore


1 kommentarerEn kommentar om “Todays look | Grande Amore”

    Kommer du göra fler sådana här event någon gång? Har varit peppad ända sedan jag fick veta att du skulle till det här eventet men ligger sjuk idag och vill bara gråta för att jag missar det?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här