Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:09 | July 23, 2017

Todays look | Wedding look number two

Godmorgon!
Bröllopet igår var helt magiskt, blev lite tårar här och där!
Brudparet var SÅ fina, och jag ska visa bilder sen såklart 🙂 Jag tänkte att jag skulle hitta en klänning här i Tokyo till bröllopet, men icke! Så jag fick ta en av mina favoritklänningar från Cubus. Har haft den i säkert två-tre år, men jag gillar den fortfarande SÅ mycket!

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
LH cosmetics Infinity palette (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)

Ögon/Eyes
NYX Proofit waterproof eyeshadowprimer  (adlink)
LH cosmetics Infinity palette (adlink)
Kat von d tattoo liner trooper
House of lashes Sirene lite
Lumene true mystic volume waterproof mascara(adlink)

Läppar/lips
Kat von d everlasting liquid lipstick Ludwig

Såhär såg jag ut 🙂 Kände mig väldigt fin!

 


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look | Wedding look number two”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här