Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | July 24, 2017

Klippte lugg!Köpte en peruk häromdagen som jag gillade! Den hade lagom längd och allt, det var bara luggen som var lite knas, jag gillar verkligen korta, hårda och raka luggar till en kort frisyr, men vågar inte klippa själv, för jag vet att jag kommer ångra mig inom en vecka..
Så jag köpte peruken och tänkte att jag klipper den spretiga luggen själv!

/Bought a wig the other day that I really liked! I liked the length and volume and everything, the only thing I didn’t like was the bangs! I like hard, short and straight bangs.. And this one was not really what I was looking for. BUT.. I could  always cut it myself! So I bought it anyway,

Lånade mammas frisörsax.. chop chop

/I borrowed moms scissors. Chop chop

Såhär blev det! gillar massor! vad tycker ni? Yay or nay? Blir man trött på lugg fort?

/This is how it turned out! Like it a lot! What do you think? Yay or nay? Do you often get tired of your bangs ?


7 kommentarer7 kommentarer om “Klippte lugg!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har haft lugg typ hela mitt liv 🙂 passar inte i hellång lugg plus att om jag sätter upp luggen hela tiden får jag tonvis med trasiga babyhår så då får det bli lugg. Jag trivs finfint med det, man känner sig lite mindre exponerad med lugg och tycker det är snyggt! Men ibland kan det bli lite svettigt under :/

  Reply
 • Åh vad fint! Min “signaturfrisyr” på högstadiet var lugg och superuppklippt hår. Vill minnas att det var så jobbigt att ha lugg eftersom den blev fet och äcklig med en gång, så jag fick tvätta den separat mellan tvättarna (detta var innan torrschampots tid, haha). Plus att jag var tvungen att klippa den själv hela tiden när den blev för lång. Annars trivdes jag kanon och det är så fint med lugg tycker jag 🙂

  Reply
 • Jag tycker du är mycket finare utan lugg som du har nu. kram

  Reply
 • Fint! Har själv haft lugg i ca 1,5 år och trivs väldigt bra med det! Brukar snabbt tröttna på mitt hår men tror jag hittat rätt nu (för ett tag iaf). Brukar klippa luggen själv mellan frisörbesöken, annars skulle jag få springa varannan vecka. På sommaren blir det dock lätt varmt med lugg. Och det är ju bara hår, det växer ut igen om man skulle tröttna 🙂

  Reply
 • Jag har haft lugg SÅ många gånger under mitt liv. Spikrak, sned, lång, kort, flikig. Men som de andra redan påtalat blir det lätt varmt under sommarmånaderna och en lite småsmutsig lugg kan vara svår att rädda med torrschampo. I längden blir det lite tröttsamt, men tills dess hinner ju håret växa ut. Åtminstone på mig vars hår växer som ogräs, haha. 🙂

  Reply
 • Trivs bäst i lugg men kämpar just nu för att låta den växa ut och bli lång igen. Lugg är det snyggaste! Tycker det är svårt att tröttna MEN vill själv ha lite förändring nu 🙂

  Reply
 • ÄLSKAR sådana här luggar! Hade det för ett tag sedan med långt hår, klippte sedan av det till över axlarna och jag älskade det. Bestämde mig för att växa ut håret typ för något halvår sedan och är fortfarande väldigt inne på långt hår, men kände mig så himla fin i kort lugg… Blev extra sugen nu när jag såg peruken!

  Reply