Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | July 26, 2017

Bada i slime!

Minns ni ett barnprogram som gick på tv för många år sedan där barn gjorde tävlingar och fick bada i slime? Sedan dess har det varit en liten dröm för mig, att få bada i slime!
Igår var jag och Linus på Megadonki i Shibuya och jag hittade dessa!!  Jag ska äntligen få min barndomsdröm uppfylld!! 😀 Jag TROR det är slimebad iallafall.. men är inte säker, översatte med en app som heter Waygo (svinbra btw) och det stod nåt om kollagen också..
Jag har inte riktigt tid att ta ett slimebad här i Tokyo, men ska absolut göra det när jag kommer hem! och ska självklart uppdatera er då 🙂
Har ni provat slimebad?

/I’ve had a dream ever scince I was a kid, and it is to take a slime bath!!
Yesterday me and Linus were at Megadonki in Shibuya and I found these. At least I think it is slime bath.. not sure. I translated with an app called Waygo and it said something about collagen as well..
I don’t have time to do it while we are here, but I’m gonna do it when we get back home 🙂
Have you ever tried a slime bath?


3 kommentarer



3 kommentarer om “Bada i slime!”

  Finns i Sverige också fast på leksaksaffärer 😉 Googla “Slime Baff”!

  Reply

  Om det inte är slime, så finns det att köpa i Tyskland 😉

  Reply

  …och i Sverige, på leksaksaffärer! Slime Baff heter det 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här