Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:00 | July 31, 2017

Anastasia subculture palette | Worth the hype?

Idag kom FedEx med två paket från Anastasia! (så detta är obviously ett pressutskick)
Så äntligen har jag kunnat prova den nya Subculture-paletten som folk varit som galna över. Har hört både bra och dåliga grejer om paletten,  så nu ska vi se vad den går för!

/Today FedEx got me two packages from Anastasia, and I finally got to try the new Subculture palette that people are crazy about. I’ve heard both good and bad about it. So let’s try!

Paletten är verkligen supersnygg och kommer i en mörk sammetsförpackning. Färgerna känns genomtänkta och tilltalar iallafall mig! 🙂 färgskalan är fantastisk! *kliar i sminkfingrarna*

/The palette itself is gorgeous and comes in a dark velvet package. The colors feels like they fit so good together and they really attract my eye!

Jag har swatchat paletten på Natasha Denonas Eyeshadow base, och måste säga att pay-offen är magisk! alla färger är väldigt täckande och blir inte fläckiga. Paletten innehåller mestadels matta färger, och tre stycken skimriga, varav två är duocrhome. Fantastiskt snygga färger, bra payoff och allt..
MEN

/I swatched the colors on an eyeshadow base from Natasha Denona, and the pay off is really great! The colors are super opaque! The palette contains mostly matte shades, but also three shimmery (two of them are duo chrome) Over all, a really great palette, amazing payoff and all..
BUT

Den smular.. som FAN.. hade typ svårt att swatcha (swatchade med medföljande pensel) och det hamnade små pulverpartiklar överallt. Smul brukar för övrigt inte störa mig så mycket.. men denna smular.. mycket. Undre bilden visar vad jag fick torka upp av det som hamnade på golvet efter mina swatches.. det är MYCKET smul. Skulle inte varit glad om jag hade haft heltäckningsmatta!

Annars, JÄVLIGT bra palett!

Jag ska prova att sminka med den idag och se om det stör mig lika mycket med smulet då, eller om det bara var vid swatches den smulade så mycket. Återkommer imorgon med mer info!

/It crumbles.. A LOT. Actually I had kind of a hard time swatching it.. I had small eyeshadow particles everywhere afterwards. Crumbly eyeshadows usually doesn’t bother me that much.. but this is very crumbly. I swatched with the brush that came with the palette and look at all the fall out that got on the floor (on the lower picture) 

Otherwise, it’s an AMAZING palette!

I’m gonna try to do a makeup with the palette today and see if the crumble-issue bothers me as much as when I did the swatches.


6 kommentarer6 kommentarer om “Anastasia subculture palette | Worth the hype?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Färgskalan, täckningen och finishen i all ära, men nja. Jäkligt synd på en sådan fin palett…

  Reply
 • Ja smuligheten är sådär kul.. tydligen är det rätt många som klagat på det också

  Reply
 • Love your art Linda but this wasn’t much of a review. Supposedly it’s an “AMAZING” palette but you hadn’t even used it on your eyes yet, and the fallout was so much that it made it hard to swatch. Feel like you could’ve held off on this review until after you used it on your eyes.

  Reply
 • I think it’s an amazing palette in terms of colors, payoff and design, so it’s a light review or like a first impression:) I almost never do hardcore reviews on my blog because I’m not really good at them. There are so many people that does it better than me 🙂

  Reply
 • Hej!
  Jag undrar bara om du tycker att denna smular mer än Modern Renaissance? Eftersom den smular en del den med.

  Reply
 • Hej Martina, ja det gör den.. tyvärr! kram

  Reply