Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | July 31, 2017

Todays look | Rustic Antique

God morgon!
Denna looken gjorde jag i Tokyo.. så minns tyvärr inte vilket läppstift det var jag använde. 🙁
I veckan blir det lite pridefest, frisörbesök och jobb! Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen!
Funderar verkligen på att gå och spontanbotoxa mina stackars armhålor snart.. får panik på mina eksem jag får av exakt ALL deo nu.. Vore så skönt att slippa eksem.. och deo

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
LH cosmetics Infinity palette (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)

Ögon/Eyes
NYX professional makeup Perfect Filter Shadow Palette Rustic Antique‎ (adlink)
LH cosmetics Infinity palette (adlink)
NYX professional makeup Epic ink liner (adlink)
Lumene true mystic volume waterproof mascara (adlink)
House of lashes Sirene Lite

Läppar/Lips
?


14 kommentarer14 kommentarer om “Todays look | Rustic Antique”

  Inte kul när man är sårig & kliig i armhålorna. Jag fick typ utslag av alla deos jag provade & blev tipsad vid en ansiktsbehandling att prova WISE ekologiska deo. Den funkar på mig. Men som sagt, alla är vi olika vad som hjälper/stjälper. Jag är rädd för nålar so botox ger mig rysningar av bara tanken. Men kan tänka att det ger ju armhålorna chans att läka ihop & vila från produkter.

  Reply

  Det är så jag också tänker. Är också rädd att det ska göra ont. Därav har jag inte gjort det än. Jag har testat alla möjliga ekologiska varianter och utan aluminium hit och dit. Men luktar svett inom 10 min. Jag antar att jag helt enkelt svettas mycket och tror botox skulle vara ett bra alternativ för att slippa produkter..

  Reply

  ååh, kan du inte snälla göra en tutorial på denna looken? jag har den ögonskuggspaletten och vet inte riktigt hur jag ska använda den utöver basic röd/orange look..

  Reply

  Men vaddå spontant? Trodde det bara gjordes i Danmark? Har nämligen en kompis som åker dit med jämna mellanrum.

  Reply

  Nää det görs i Sverige? iallafall vad jag vet.. det kanske är billigare i danmnark? ingen aning faktiskt

  Reply

  Man kan göra det både i Sverige och Danmark. Däremot får man behandlingen gratis via svettkliniken som ligger i Danmark, de begär i sin tur ersättning av svenska försäkringskassan.
  Det är nånting med att man “tvingas” ta till vård utomlands…. jättekonstigt.
  Däremot tror jag då att man skall lida av hyperhidros eller annan sjukdom som får en att svettas onormalt mycket för att kunna göra det kostnadsfritt.

  Angående deodoranter, har du provat något från Dr. Organic?

  Reply

  Och lite ytterligare info ang. smärtan.
  Jag har gjort det utan bedövning i Sverige och det för absolut ont men man överlever. I Danmark har jag gjort behandlingen med bedövning, man låter emla-kräm verka i någon timme innan och då känns det knappt.

  Jag använder dock deo även efter behandling för det tar inte bort svettningarna helt för mig.
  Men det är ju såklart olika 🙂

  Reply

  Jag har också fått massa kli av typ alla deos, utom nivea invisible roll on deo, har stått fast vid den i flera år nu. Min kompis försöker köra den naturliga vägen och testade lush, funkade ett tag sen fick hon utslag. Men nu har hon börjat att bara använda citron och det funkar hittills bra för henne, så där har du två förslag som du kan testa om du vill! hoppas du hittar nåt som funkar!

  Reply

  Min sambo gjorde botox i våras och tänkte att det kommer aldrig hjälpa på honom som blir lökig inom loppet av fem minuter och inga deoderanter funkade. Kan säga, botox is the shit, snustorrt :)). Han tog emla salva innan som bedövning.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här