Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:01 | August 2, 2017

Hallonrött

Hittade ett nagellack hemma i en låda och fick lite wow-feeling
Ser sedan att jag skrev om Orlys Unlawful 2012! 2012!!! Herregud vad tiden går! (HÄR hittar ni det inlägget)  det är ju helt galet! Tror inte ens att denna färgen finns att få tag på längre.. men är det någon som vet en bra dupe på denna så hojta gärna till 🙂

/Found this super nice nail polish in a drawer today and got a wow-feeling!
Then i realized that I wrote about Unlawful from Orly in 2012! 2012!! oh my god.. time flies.. it’s crazy. 
I don’t think this shade is available anymore, but if you know a dupe, let me know!


4 kommentarer4 kommentarer om “Hallonrött”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men Gud vilken färg ? Hur fint som helst!

  Reply
 • Påminner mycket om en färg från CND, är osäker men tror den heter Ripe Guava! Har den som shellac på salongen där jag jobbar men finns ju säkert som vinylux för de som är outbildade 😀 Älskar också just hallonrött på naglarna!

  Reply
 • Åh tack! ska spana in den! 🙂 Hallonrött är så fint!

  Reply
 • Liknar Essies “too too hot”

  Reply