Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:12 | August 3, 2017

Grönt hår i sommarsolen

Idag var jag och fixade håret hos Nathalie på Creative Headz! Det var ju kaos efter Tokyo.. typ en meters utväxt. Vi satte även i nytt hår från hairtalk.  Mitt hår har tagit SÅ mycket stryk efter alla blekingar och har successivt gått av en hel del tyvärr, så jag är SÅ nöjd med löshåret!

/Got my hair done today. It was chaos after Tokyo. We changed my extensions as well.
My hair is pretty damaged because of all the bleaching and stuff, so the extensions  really saves my hair right now!

Håret blektes först eftersom det var lite mörkare än mitt. Men det är inte att rekommendera då det redan är preparerat sedan innan. Nathalie rekommenderade inte blekning, men jag tog en chansning så vi blekte ändå.

/We bleached the extensions first. 

 På bilderna ovan ser ni också hur kort mitt hår är längst fram.. så yepp.. det är den stryken man får ta om man mer eller mindre struntar i hur mycket man bleker och grejar. Men det visste jag ju innerst inne, så det är ingen annans än mitt eget fel faktiskt, Nathalie har varnat mig flera gånger, men jag har kört på ändå. Och skulle jag behöva klippa lugg eller raka av.. då får jag la göra det 🙂 (det har dock bara gått av där fram, baktill är det perfectly fine!)

/On the pictures above you can see how short my hair really is. and yepp, that’s how it goes! But it’s no ones but my own fault! Nathalie has warned me many times.. but I guess I like to take chances 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Grönt hår i sommarsolen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad heter läpp-pennan du har på bilden? ?

    Reply