Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:41 | August 8, 2017

jag är Covergirl för veckorevyn!

Fick ett mail för ett tag sedan där jag blev tillfrågad att vara på omslaget av Veckorevyn.. Jag fattade typ inte först eftersom jag normalt sätt blir tillfrågad om att göra smink och hår.. Så jag var typ tvungen att läsa en gång till.. haha. I tidningen kan ni läsa min story, samt att jag även gjort ett beautyreportage med tre olika looker 🙂 Bland annat looken ovan!

Är så himla stolt över mig själv och glad över detta då Veckorevyn ändå var del av min ungdom.. kommer liksom ihåg att jag inte riktigt vågade köpa Veckorevyn för att det var massa grejer om sex osv och att jag tyckte det var lite pinsamt, då läste jag bara Frida.. Så.. nu har jag enligt mitt 13-åriga jag hamnat på den coolaste tidningen 🙂

/Got an email a while ago about beeing on the cover of Veckorevyn, I didn’t really get it because I normally get requests about makeup and hair, so I had to read it once again.. haha

In the magazine you can read about my story, and I also did three makeup looks step by step.

I’m so proud of myself, and so happy! I mean, Veckorevyn was a part of me when I grew up.
I remember how I didn’t really dared to buy Veckorevyn because it had things about sex and stuff in it. And I thought that was embarrassing.. So.. According to the 13-year-old me. I’m on the cover of the coolest magazine right now 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “jag är Covergirl för veckorevyn!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Congratulations! You are such inspiring person,you deserve it!

  Reply
 • Congrats! :))))

  Reply
 • I wish to read this 🙂

  Reply
 • Det enda märkliga med det är att du inte har blivit tillfrågad långt innan. För typ alla omslag. ?

  Reply
 • haha åh men gulle <3

  Reply
 • Grattis, vad roligt. Superbra att du även skriver att du är stolt över dig själv! Viktigt!

  Kramar

  Reply
 • Tack Jeannette! ja det borde alla göra lite mer! <3 kram

  Reply
 • Du är så värd detta!! Du är en fantastisk inspiration o jätteduktig!! Önskar dig allt gott!! // Tina

  Reply
 • Tack snälla! <3 kram

  Reply
 • Fasen vad roligt och vilken boost det måste vara! Men du levererar ALLTID så all cred åt dig!

  Reply
 • Hello blogger i see you don’t monetize your page. You can earn additional money
  easily, search on youtube for: how to earn selling articles

  Reply
 • Men jag såg ju det och skrek till och visade min vän och sa: “Det här är Linda, världens goaste Linda som också råkar vara världsbäst på make”. Du är så grym Linda.

  Reply
 • men åh <3 bästa du!

  Reply
 • Hej Linda!
  På sista bilden anar man några av dina tatueringar.
  Jag är sugen på att utöka min samling och letar nu efter inspiration.
  Och de lilla man ser av dina är precis i den stil jag tänker mig.
  Så jag undrar om du har möjlighet att skriva ett inlägg med bilder om dina tatueringar?

  Vänligen
  Therese

  Reply