Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:29 | August 14, 2017

Late night frågestund

Tjo!

Jag tänkte att vi skulle ta en liten late night frågestund! Den kan hålla på till imorgon så får jag svara på frågor då i ett separat inlägg:)
Men! Passa på att fråga vad ni vill så ska jag försöka svara på allt mellan himmel och jord!

KRAM

/let’s have a Q&A! ask me anything and I’ll try to answer as many questions as possible in a post tomorrow night 🙂


46 kommentarer46 kommentarer om “Late night frågestund”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad ska jag tänka på när jag sminkar mina hooded eyes?

  Reply
 • Har Du testast fillers i ansiktet någon gång? Tex mot linjer i pannan eller nasolabialvecken(vecken som går från näsan till mungipa)? Tack för en superinspirerande blogg❤

  Reply
 • Hej Linda!

  Min fråga är, hur är det med Taro efter branden? Har han repat sig?

  ps, ÄLSKAR verkligen din blogg!

  Reply
 • Vad är din kvällsrutin?
  T.ex. vad använder du för sminkborttagning o.s.v.

  Reply
 • Hej Linda, Vad ska man tänka på när man vill fixa ögonbrynen? Har aldrig egentligen gjort något med dem, men funderar nu på att jag skulle göra dem snyggare, få en bättre form etc. Vad ska man tänka på? och vem ska man gå till?

  Reply
 • Hej! Vad hände med bilderna från det andra bröllopet i Japan? Har inte sett några men vill minnas att du sa att du skulle visa några? Vill så gärna se, så fint med bröllopsbilder! Om du inte av någon anledning valt att låta bli då, vilket jag såklart förstår.

  Reply
 • Har du någon “vardagsmink” rutin? Och vad använder du då isåfall?

  Reply
 • Hur gör du när du fotar dina porträtt till bloggen?

  Reply
 • Tips på bra och prisvärd concealer, som framförallt är bra för mörka ringar kring ögonen? ?

  Reply
 • Hur ser din hudvårdsrutin ut? Innan/efter smink?

  Som framgångsrik makeup artist, vad är dina tips för någon som vill komma igång med frilans och få sitt namn “out there”?

  Reply
 • Vad hände med att du skulle lära dig att tatuera?

  Reply
 • Hej,
  Hur skulle du säga att en klassisk brud/tärnesminkning är? Vad tycker du man ska undvika och vad ska man framhäva? Matta eller skimriga ögonskuggor?

  Tack för en bra blogg.

  Reply
 • Du håller på att sminka dig och ditt öga börjar rinna. Vad gör du för att få det att sluta/hur räddar du upp det?

  Bästa tipset för att få lösögonfransar att se fina ut länge? Tvättar du dem mellan gångerna eller nått?

  Vilken är din, i dagsläget do-go-to foundation?

  Puss och kram!

  Reply
 • Hej! Måste bara säga att jag älskar din blogg och har följt den i typ 5 år nu. Jag gillar verkligen när du blandar in lite mer av din vardag i bloggen så man får se hur du är bakom allt som har med smink att göra, hade du kunnat tänka dig göra lite mer vardags inlägg? Sen måste jag fråga om dina katter, har själv sibiriska och tänkte höra hur deras personligheter är? Hade gärna sett lite mer bilder på dem, och om du och din kille är gifta om inte något ni hade kunnat tänka er?

  Reply
 • If you could choose one lipstick to wear for the rest of your life, which one would it be? Much love from Italy ♡

  Reply
 • Hej! Jag funderar på att töja mina öron till ungefär samma storlek som du har, vad ska man tänka på och hur gjorde du?

  Reply
 • any ideas for a different hair color? I love seeing what colors you come up with and think they all compliment you so well. Also, can you show us how you wing your eyeshadow? I still have hard time doing it and a tutorial on it would be awesome. only if you have the chance. =) Love your work

  Reply
 • Hej. Kan man tupera håret även om man har hair talk slingor i?

  Reply
 • Får du någonsin prestationsångest? Tack för en bra blogg ❤️

  Reply
 • Vill först och främst säga att jag älskar din blogg! blir alltid inspirerad av dig och tycker väldigt mycket om det du gör.
  Vet inte om detta är ett vanligt problem, men jag blir lätt “blöt” i yttre ögonvrån och pga det håller mitt smink inte alls lika bra där. Brukar applicera lite primer där innan jag lägger ögonskugga om jag ska göra en mer smokey look men det hjälper inte så mycket. kan inte heller göra min eyelinervinge för långt ner för då smetas den ut efter bara nån timme. Har du något tips på vad jag kan göra åt detta?

  Reply
 • Kan du göra en uppdaterad ögonbrynsutin? Äääälskar dina ögonbryn! Och om man inte har så mycket hår, vad ska man tänka på då? 🙂

  Följt dig i flera år, väldigt inspirerande och kul.

  Reply
 • Vad händer egentligen med produkter när de passerat sitt utgångsdatum? Eller ja, då dessa månader som står som rekommenation efter öppnad förpackning. Har alltid undrat om vissa produkter blir farliga för hud och hår eftersom jag sällan kommer ihåg hur länge jag haft produkten. Tack för en fantastisk blogg!!

  Reply
 • Hej! Jag behöver hjälp i concealerdjungeln! Vilken är din favorit när det kommer till att täcka mörka ringar (insjunkna) utan att den lägger sig i fina linjer? Jag är bara 27 år men har väldigt mörka ringar som jag aldrig lyckas täcka helt. Tack för en grym blogg!

  /Sofia

  Reply
 • Först: tack för en sådan inspirerande blogg! Jag undrar vilka highlighters du rekommenderar som inte glittrar utan bara ger ett svettigt glow? Förutom den du tipsade om nu senast 🙂

  Reply
 • Hur får jag snygga ifyllda bryn trots att jag är platinablond naturligt och ögonbrynen lika ljusa?

  Reply
 • Vilken är din absoluta favoritfoundation? Eller flera! Och hur fungerar det att vara make up artist rent praktiskt? Blir man bokad direkt på typ mail eller via någon form av agentur där ex filmproduktioner eller människor kan gå in?☺

  Reply
 • Hej Linda! Har du några bra tips en kan tänka på när en ska bära smink och glasögon?
  Kram kram

  Reply
 • Brukar du använda utgångna produkter? 😉

  Reply
 • vill du bo föralltid i Stockholm eller var är ditt drömställe?
  Vill du ha barn någon gång?
  Vem är din favorit makeupartist?
  Tack för en superbra blogg! ❤️

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag är utbildad makeupartist och jobbar nu i sminkbutik, är ganska ny på allt de här men är super taggad på att komma igång. Men måste fråga dig vad är dina tips för att lyckas att frilansa som makeupartist?

  Reply
 • If you want to do a makeup inspired by a song what it would?

  Reply
 • Hej Linda!

  Hur brukar du göra om det är någon som du ska sminka, som har riktigt ojämna bryn och personen inte vill eller vågar noppa/trimma dem? Hur gör du för att få dem snygga då?

  Reply
 • Hej, jag undrar om du har något bra tips på brun utan sol. Det får verkligen inte bli för brunt då jag är väldigt blek.
  Mvh Emma

  Reply
 • Hi Linda,

  I love your work and I love how you turn every look you do into a Masterpiece. You’re unprecedented makeup artist ever. Any advices on becoming a professional makeup artist like you? How to learn editorial makeup looks? Do you do makeup courses?

  Love you loads ♥️♥️??

  Reply
 • Vilken mediumtäckande foundation rekomenderar du till en acknebenägen+ något torrare hud? ?

  Reply
 • Hej! Jag har hooded eyes och behöver tips på hur man får ögonskugga att se snyggt ut, upplever ofta att min ögonskugga bara försvinner då den liksom inte syns när ögonen är öppna…

  Reply
 • Hej Linda!!

  Måste först o främst säga du är en utav mina all-time favorite makeupförebilder!!! So keep rocking it!
  Men min fråga, jag är väldigt sugen på att börja använda glitter i mina makeups, vad har du för tips till en glitternybörjare haha? Vad för produkter ska man använda och hur ska man använda glitter? Vad ska man tänka på etc!

  Reply
 • Jag har, precis som du nämnt, problem med svettningar. Verkar onekligen svettas mycket mer än alla jag känner. Detta begränsar mig då jag inte vågar ha på mig vad som helst och de gånger jag får svettfläckar så skäms jag och vågar knappt röra armarna med risk för att det ska synas.
  Jag har testat Vichys röda anti-perspirant efter att du tipsat om den, men den funkar inte heller. Kanske 1 av 100 gånger. Hur lever du ditt liv som vanligt trots svettningar? Har du hittat en bättre anti-perspirant som funkar i väntan på eventuell botox-behandling? Börjar själv överväga att behandla armhålorna med botox men känns läskigt och tänker “men behöver jag VERKLIGEN göra det”, “är det VERKLIGEN SÅ illa”. Dela gärna dina tankar och tips.
  Kram

  Reply
 • Hittade en “fråga” i en annan blogg som jag tyckte var intressant: Nämn fem saker som du gör, som ingen tror att du gör.?

  Reply
 • Hej Linda! Undrar vad du tycker om djurtestat smink och är nyfiken på ifall du tror att du kommer att sluta använda det någon dag? I övrigt; din blogg är min favvo:)

  Reply
 • Hej Linda.

  Min fråga är hur i all världen man lyckas att ta bilder av sin sminkning som faktiskt visar verkligheten?
  Jag tycker att alla färger nästan försvinner när jag försöker fota framförallt ögonsminkningar.
  Tack för en superinspirerande blogg.

  Reply
 • Hej!
  Har du tips på foundations för väldigt bleka i hyn?

  Tips på produkter i relativt normalprisklass för torr hy? Försökt med mycket men huden verkar inte återhämta sig. När jag lägger ex ett kompaktpuder bara för o täcka lite så ser man igenom hur torr man är

  Reply
 • Hej,

  Jag vill verkligen veta hur man lyckas med snygga bryn till blont hår. När jag färgar blir de väldigt mörka och fel färg, använder jag penna så smetas det under dagen och det ser så ditmålat ut. Helst vill jag lyckas färga de utan att de blir brunbruna eller riktigt mörka. Jag vill ha ljusa, naturliga, definierade bryn. Och hur sminkar jag mina hooded eyes?
  Tack för en bra blogg! =)

  Reply
 • Hejsan!
  Vill börja med att tacka för en helt fantastisk blogg. Du och dina looker är verkligen så sjukt inspirerande!
  Jag undrar hur du får dina crayons från LH Cosmetics att glida så lätt? Tänker framförallt på när du lägger dem över hela ögonlocket 🙂

  Reply
 • Your boyfriend is a sewer? Did he sew anything for you and what?

  Reply
 • Hello, Linda ♥

  I’ve got several questions about your hair.
  Have you bleached your hair before dyeing it blue-greenish colour?(I remember you had got a violet-greyish (or smth like this) hair colour before). Which hair-dye did you use? And what do you do to make the colour last longer?
  And another one question: as I know, you’ve got blonde hair by nature but in pics your roots are ALWAYS dark, no matter what hair colour you have got. How often do you dye the roots dark and what kind of hair-dye do you use without damaging them? (I mean, a hair toner or smth else?). I’m just blonde too and want to have vivid hair with dark roots. Badly need your advice.

  Thank you so much for replying ♥

  Reply