Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:46 | August 23, 2017

Torrshampoo-test | Kevin Murphy Doo.Over

Igår var jag på stan och shoppade! vilket jag inte gjort på år och dagar.. Jag gillar i regel inte sommarkläder, så nu när lite mörkare höstkläder kommer in blir jag lycklig! och det är så roligt att det kommer så mycket lack! jag är väldigt svag för kläder som glänser, och det har typ annars bara gått att köpa i diverse sexbutiker.. Så igår köpte jag både en svinsnygg lack-jacka, och ett par lacktights!
Sen gick jag till Åhléns och eftersom jag behövde nytt torrschampo så gick jag till håravdelningen och kollade vad de rekommenderade.
Mission: Ett lätt torrschampoo som inte blir strävt utan bara tar bort oljan i håret

Jag fick ett tips om Shu Uemuras sviiiiiindyra torrshampoo, och kände att.. eftersom jag typ konsumerar en flaska i veckan (ta det där med en nypa salt) så kände jag att den kanske inte var ultimat för mig. Sen så kollade vi på Björn Axen, som jag redan har testat, och sen.. Kevin Murphy! Ett märke jag verkligen gillar, men deras torrhshampo har jag inte provat.  Jag fick prova lite i håret, och älskade doften, så den fick det bli!

Produktinfo: Doo.Over är en volymgivande torr puderspray som kombiberar egenskaperna hos ett stylingpuder och ett hårspray.

Nackdel: denna är också ganska dyr: ca 259 spänn för 250ml
Finns på Lyko.se (adlink) Bangerhead.se, åhléns.se och i butik på Åhléns.

/Yesterday I was in town shopping, I was looking for a new dry schampoo and found this one from Kevin Murphy: Doo.over, It combines a dry powder with a hairspray. I really loved the smell so I got it 🙂

Resultatet: Japp, även mitt hår blir oljigt, så här har ni en bild på ett helt vanligt hår
Bilden till höger är efter jag använt torrshampoot.
Spraya produkten genom hela håret, och fokusera på rötterna, borsta sedan igenom.
Det bästa: Det ger inte ens lite vita spår i håret! riktigt bra, plus doften som är som en hårparfym. Jag älskar!
Känslan i håret: Den ger liiiite textur, så det var kanske inte riktigt vad jag var ute efter i slutändan, men jag känner ändå att jag hittat ett bra torrshampo0 som gör vad det ska!

/The result: on the left: My oily hair
The picture to the right is after I used a dry shampoo.
Spray the product throughout the hair, focus on the roots, then brush it through
The best: It does not give white traces in your hair which is really good, plus the smell is like a hair perfume. I love it!
The feeling in the hair: It gives a little bit of texture, so maybe it was not what I was looking for in the end, but I still feel that I found a very good dry shampoo 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Torrshampoo-test | Kevin Murphy Doo.Over”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • var köpte du lack tightsen? ??

  Reply
 • På River Island 🙂 såg även att Mango hade lack-byxor, även Rebecca Stella har på sin hemsida!

  Reply
 • Jag var oxkså på Åhléns igår och köpte ett torrschampo från Kevin Murphy! Hade sett den på nån topplista.
  Men min flaska är vit och heter Fresh hair. Doftar citron.

  Reply
 • Jag har också Fresh hair från K. M, den ger ingen strävhet alls och luktar underbart! ?

  Reply
 • Moroccanoils är den enda som funkar för mig om jag bara vill få bort det flottiga men inte ha en massa textur:)

  Reply
 • Gillar torrschampoot från Maria Nila, luktar jättefräscht och lämnar inget vitt i mitt hår! Är ingen stormissbrukare av torrshampoo då mitt hår håller sig rent och fint i typ 5 dagar utan problem, tycker ofta att det är skönt med lite hårinpackning då, men hinner jag inte det och ska någonstans är det här torrschampoot min räddare i nöden

  Reply
 • Hej Linda!
  Kan inte du tipsa om vad man ska tänka på om man är väldigt intresserad av smink och hudvård, men samtidigt vill värna om miljön?
  Vilka märken med ekologiska/veganska produkter rekommenderar du? Och hur vet jag säkert att de inte testar produkterna på djur? Hur brukar du tänka kring såna här saker?
  Ha det bra och tack för en bra blogg!
  Kram/Sofia

  Reply
 • Gå med i gruppen Veganska skönhetsgrupper på Facebook! Sök i arkivet eller ställ en ny fråga. Kan verkligen rekommendera den gruppen! 🙂

  Reply
 • Har du inte kvar ditt smink-instagram??

  Reply
 • what? jo det är klart jag har! 🙂 @Lindahallberg

  Reply
 • Blir det något vitt på håret av det torrschampot. Jag har mörkt hår och dreads och vill spraya bara i hårbotten för att fräscha upp, men kan av förklarliga skäl inte borsta ut det i håret sen. Tänkte så det inte lämnar vita spår om man inte borstar?

  Reply
 • Hola! Tack för grym blogg. Har Linda och ni andra testat Batiste? Billigare och bra men blir mycket vitt och rätt strävt. Om ni isf jämför, är KM mycket bättre?

  Reply
 • Batiste Bare! Ger ingen textur! Mitt mörkbruna hår blir inte heller grådassigt av detta. 🙂 Billigt o bra!

  Reply