Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | August 31, 2017

Todays look | Sparkles

Kom på att det var riktigt längesedan jag gjorde något hårt och cut-creasigt!

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
LH cosmetics Infinity palette (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)

Ögon/Eyes
NYX professional makeup Proof it eyeshadow primer (adlink)
Anastasia Subculture palette
Kat von d tattoo liner trooper
Inglot Body Sparkles 45 (adlink)

Läppar/Lips
Nabla Dreamy matte liquid lipstick Coco


3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look | Sparkles”

  Oh my gosh girl!! I can’t get over how creative and breath taking your make up looks are!
  The colour combination in this one is perfect <3
  Kinga xx
  http://rockthisrunway.com/

  Reply

  är så velig på om jag ska köpa subculture eller inte… kollat mängder med reviews inkl din här på bloggen och alla säger den ger fall out vilket såklart MR också gör men de som gör jag tvekar är att många säger de inte går att blanda ihop färgerna särskilt bra och då velar jag på om det verkligen är värt priset :/

  Reply

  Vad jag förstått säger de att den är en make-up artist-palett? jag vet inte riktigt, jag har inga problem att blanda färgerna, men de smular som fan, och det som ramlar ner i ansiktet sätter sig där då pigmenteringen är såpass bra så att färgen inte går bort, har fått göra om basen pga att det ramlat ner smul på kinder och under ögon. Så mitt tips är att göra ögon först, och sen bas. Det är en bra palett, men man får ge den lite tid!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här