Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:26 | September 19, 2017

Inspirationsdag i Helsingborg

Nu sitter vi på tåget påväg hem från Helsingborg. Idag har vi haft en morgonutbildning, samt en masterclass/inspirationsutbildning för alla stjärnsäljare på Kicks! Vi har haft en riktig toppendag och alla är peppade på våra nya produkter 🙂 Jag visade höstens trender och våra kommande produkter

/On our way back home to stockholm. Today we’ve had an education this morning, and also a masterclass/inspiration day for the staff at kicks where I showed them the trends for this fall, and new products from LH.. We have had a really nice day, and all are excited about our new products! 

Vad kan detta vara måntro?

/What’s this? 😉

Nu är det snart dags att börja avslöja våra nyheter! Hur spända är ni?

/soon, it’s time to reveal the news for this fall. Are u excited?


11 kommentarer11 kommentarer om “Inspirationsdag i Helsingborg”

  Roligt att det kommer mer grejer! Har infinity paletten och den är toppen!

  Reply

  Galet taggad på allt!! 🙂
  Tusen tack för en härlig morgon med så sjukt mycket inspiration.
  Du och ditt team är grymma!

  Reply

  Ohh alltså var på Kicks på Väla igår kväll och skulle köpa en oljeprimer och en Foundation. Sa att jag följer dig och att jag nu skulle prova en oljeprimer som du tipsat om, just för ett bättre glow och snyggare finish. Tjejen berättade då att du varit på besök under fm och att de ska börja sälja dina produkter inom kort. Jag ropar jippie och min 10 åriga tjej säger: Mamma, mamma är det henne vi kollar på som gör så fantastiskt fina makeuper? Jaaaa det är det säger jag och vi är alldeles exalterade! Infinitypaletten står överst på önskelistan till födelsedagen. Längtar sååå efter vad du kommer släppa inom kort…. tack Linda för att du sätter färg på den gråaste vardagen Kram kram

  Reply

  Åh! Vad synd att jag inte var kvar och kunde hälsa på dig och din dotter <3 men vi kommer tillbaka, då får ni komma och kramas 🙂

  Reply

  Så taggad på vad du hittat på för nyheter. Ser fram emot att snart äntligen få veta vad det är.

  Reply

  Ska ni till Skåne nåt mer?

  Reply

  Jajamen 🙂 första delen av vår utbildningsturne blir skåne 🙂 jag kommer att återkomma med mer info när det väl är dags och vilka butiker vi kommer till!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här