Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | September 21, 2017

Höstkris.. Jag behöver nåt nytt!

Alltså.. Mitt i allt kul har jag hamnat i den där klassiska höst-krisen!
Jag känner mig helt enkelt tråkig, och vill göra något nytt, med mitt utseende liksom!
Vill bara färga håret, klippa lugg, förstora läpparna, tatuera mig, köra brun utan sol, skaffa ny garderob.. ni vet, när man känner att man sett likadan ut alldeles för länge och behöver nåt nytt liksom!

Såg att Rebecka skrev om detta för några dagar sedan i Gruppen Beauty and Bullshit på Facebook, och HERRE vad jag kände igen mig i varje ord!
Detta är en känsla som kommer typ varje höst, tror det är för att det blir höst och mörkt (vilket jag iofs gillar), och ofta så blir det nån form av förändring, oftast med håret, men nu vet jag tusan inte vad jag ska göra, håret har ju lite färgförbud liksom, men det känns ändå som att håret ligger högt uppe på listan..

Får ni också höstkris? eller sommarkris? eller vad det nu är? När det bara känns som att man MÅSTE göra nåt nytt för att få lite fart på sig själv

ENGLISH: 
Right now I feel boring.. I feel that I look boring.. and that I want to do something new!
I want to dye my hair, cut bangs, put fillers in my lips, get a new tattoo, do a spray tan, get new clothes.. you know, when you feel like you’ve looked the same for ages and you need something new.

This feeling gets me every year at this time, I think it’s because it gets dark and cold (which I like..).. And often I just dye my hair in a fun color and everything is fine!
But right now I can’t really do that, so.. hmm. Don’t know what to do, I might dye my hair anyway.
Do you also have these kind of feelings? when you feel like you just HAVE to do something new?


14 kommentarer14 kommentarer om “Höstkris.. Jag behöver nåt nytt!”

  Hade också lite höstkris i förra veckan och ville känna någon förnyelse utan att spendera en massa pengar. Var hemma hos mamma på middag och rotade i garderoben efter en varm tröja och hittade hennes gamla skinnjacka som hon köpte på 80-talet när hon flyttade till Stockholm och jag fick sådana jävla hårdrocks-feels så nu är det mycket gammal rock som lirar på min Spotify! Och jag fick ta med mig jackan och den sitter som en smäck ?

  Reply

  Får alltid årstidsångest – på hösten vill jag ha lugg. Alltid. MEN har svurit på att spara håret till sommaren då min bästa vän gifter sig och jag vill kunna sätta upp håret (är brudtärna) och pallar inte med massa extentions ?

  Reply

  Haha åh, när jag läste inlägget tänkte jag “exakt det där skrev jag häromdagen!!”, utan att inse att du också sett det 😉

  Det går över! Mitt har blivit lite bättre, men är fortfarande sugen på att göra något med håret. Vi får se vad det blir!

  Reply

  Känner igen det där, så det blev en rejäl klipp & färg av håret & shoppat mer kläder än jag har råd med haha. Men du som kan ha peruker kan ju köra det ett tag om du vill skydda håret? Tänker det blir ju ändå en rejäl förändring de dagar man orkar krångla med peruk (har aldrig använt peruk men får för mig att det blir varmt & kliigt liksom). Sen brukar jag ofta förändra hemma, möblera om, nya textilier för att byta färg så mkt det går. Höstmysa in sig som det bara går.

  Reply

  I LOVE that you just posted this… because I get this feeling too! Every 6 months I feel that I need to change my nose ring from a stud to a hoop. And I’m getting this feeling even more right now though… wanting to change my hair drastically and change my whole wardrobe!!

  Reply

  JA ABSOLUT!! Mitt krisande har precis börjat, glowet i ansiktet som man får av sommarsolen har försvunnit puts väck, det är kallt och rått på mornarna när man cyklar till jobbet så håret liksom bara strejkar. Och för en annan som springer runt i kjol och klänning från maj månad känner sig lite instängd i tighta jeans. ?
  Men men, hoppas du hittar inspo snart och förhoppningsvis kanske höstsolen tittar fram mellan varven så vi alla kan få lite energi och värme inombords.
  Kraaam ??

  Reply

  Men ja! Känner exakt så. Förutom att jag vill botoxa, fylla läpparna, förminska brösten, tatuera mig och raka av mig håret, vill jag också köpa cirka alla kläder jag ser. I en helt annan stil än den jag vanligtvis har.

  Reply

  Haha, samma häääär! Har bokat tid för dermapen behandling. Gjorde inte du den för något år sen Linda? Vad tyckte du?

  Precis som er andra funderar jag också på lugg (igen! ?

  Puss!

  Reply

  Absolut igenkänning på detta! Får såna ryck med jämna mellanrum men sitter ofta still i båten och då brukar det lugna sig av sig självt ??

  Reply

  Känner verkligen igen mig! Har en kris då jag vill vara mer kreativ och funderar på att gå en nagel eller makeuputbildning. Brinner verkligen för det och har funderar på det snart varje dag i flera månader..så kanske mer en livskris än höstkris :/

  Reply

  Haha! Jag som sitter och är nervös för att jag bokat tid för att färga mitt blonda, långa hår, som jag i princip alltid haft, till helrött med rosa toppar. Har aldrig tänkt på att jag har höstkriser förrän jag läste det här nu men jisses vad jag kom på mig själv nu. Tack för dagens skratt Linda! 😀

  Reply

  everything sounds amazing except no fillers! I mean is your body and you’re choice but every girl now looks the same because of the fillers and you are unique and perfect

  Reply

  Yeahhh…

  I get these feeling like every 2-3 months… but u gotta do what makes u happy!! So new color every month! Count me in!! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här