Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | October 7, 2017

Illamasqua Lava lipsticks

Illamasqua släppte i Augusti tre marmorerade skönheter i läppstiftform!

ENGLISH: In august, Illamasqua released three new Lava lipsticks

Läppstiften har en två-tons-formula som ger en unik färg varje gång du använder dem.
Visst är de coola?
Från vänster: Emanate, Tectonic och Rebirth

Pris: 219:- på Illamasqua.com

ENGLISH: The lipsticks have a two tone formula that gives a unique color every time you use them. Pretty cool huh?
From the left: Emanate, Tectonic and Rebirth

Emanate ser typ ut som bacon..

ENGLISH: Emanate kind of looks like bacon..

På huden blev färgerna inte alls som jag trott! Så coolt! JAG ÄLSKAR EMANATE.. aka Baconfärgen

ENGLISH: The colors didn’t turn out as I thought, pretty cool I think 🙂 I’m in love with Emanate.. Aka the bacon shade

På läpparna så blev Rebirth mer lila än på min arm-swatch, så ni ser att ni får helt olika nyanser. Jag tycker detta är skitcoolt, men också LITE störigt om man fått till en perfekt färg, och inte kan få till den igen.. haha.

ENGLISH: Rebirth turned out way more purple on my lips than on my arm swatch, so yes, the colors definitely turn out different every time, which is cool, but also pretty irritating if you get that perfect shade, and can’t get it again.. haha

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Illamasqua Lava lipsticks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var på Kicks i Uppsala idag och köpte Infinity paletten. Tycker att LH cosmetic-hyllan var snygg MEN det var nästan helt omöjligt att få ut några förpackningar! Fick trixa massa och luta paletten åt olika håll, hade det varit fullt med paletter hade det inte gått alls. Likadant med pennorna, jag visste inte om de nya färgerna hade kommit så jag tänkte kolla på några. Men det var svårt att se vad det var för färg innan man tog ut dem och jag fick bara ut en penna så kunde inte kolla på flera. (Fattade sen att de inte kommit än, älskade “coming soon, said every makeup artist in the bathroom” texten ^^).

  Reply
 • Hej! tack för din feedback! Vi har haft jätteproblem med att montörerna som satt upp våra hyllor satt upp dem fel. vilket gjort att det medfört en massa problem med hyllorna. Däribland att det blivit för trångt osv. Vi håller på att i detta nu försöka lösa allt så att det ska bli lättare i framtiden. Jag uppskattar att du är ärlig! det är bara så vi kan bli bättre! tack <3

  Reply
 • Okej! Segt med montörerna men då vet ni om det iallafall ..Och efter att ha testat paletten måste jag säga att jag är sjukt impad över hur bra färgerna blev tillsammans med läppbalsam på läpparna!! ????

  Reply
 • Men åh, vilka underbara läppstift! Vill typ köpa dem och ha som inredningsdetalj ? kanske inte funkar så bra som det dock, haha…

  Reply
 • Jag håller fullständigt med! Bacon-färgen är så snygg! Speciellt nu till hösten!

  Reply
 • Vilken häftig typ av läppstift!! Måste nästa prova ? ”bacon” var grymt fin!

  Reply
 • Hej Linda! Tänkte fråga om du har något tips på en budget-variant av fulltäckande foundation? Jag har ganska oljig i t-zonen (mest näsan) men sedan normal mer åt det torra hållet i övriga ansiktet.. har min born this way foundation som jag ääälskar men det går ju lite i plånboken så att säga.. gärna någon man kan testa i butik då jag tycker det är sååå svårt o få till rätt färg. Även vad du rekommenderar för primer? Tack så himla mycket för svar! Kan även meddela att jag redan räknar ner dagarna då du kommer till Göteborg, är supertaggad då jag följt dig i nästan 5 år! Du är bäst Linda, tusen tack för en underbar blogg❤ Kram kram

  Reply