Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:40 | October 17, 2017

First impression | Anastasia Prism palette

Fick hem ett pressustick utav Anastasia med deras nya palett: Prism
Jäklar, vad de spottar ut paletter! Det är helt galet. Hur hinner de egentligen? Med tanke på att jag jobbar med produktutveckling och VET hur lång tid det tar, så förstår inte jag.. Antar att de är  några fler i företaget än vad vi är helt enkelt 😛
Denna, till skillnad från den senaste Subculturepaletten smular inte alls lika mycket! HURRA

Paletten ligger på $42 på Anastasiabeverlyhills.com, Exakt när den landar i lille Sverige vet jag inte än.

ENGLISH: 
Got a press release from Anastasia with their new eyeshadowpalette: Prism
They just spit out new palettes! It’s quite crazy. How is it possible? Given that I work with product development and know how long it takes, I do not understand .. Suppose they are a few more in the company than we are 😛
The falldown on this palette is not as bad in this palette as the Subculture palette at all. It’s sooo much better. 

The palette is $ 42 at Anastasiabeverlyhills.com

Jag gillar färgerna, färgskalan inte lika klockren och självklar som i Subculture, men det är absolut en användbar och fin palett med en blandning av 7 matta och 7 skimriga färger. Det var svårt att få med skimret på bild, men de skimrar mycket finare irl. Både de matta och de skimriga har otroligt bra pigmentering och jag gillar verkligen vad jag ser! Tycker paletten är skitsnygg med den svarta sammeten och det mönstret. Detta är nog definitivt en palett jag kommer använda en del framöver!

ENGLISH:
I like the colors, the color scale is not as obvious as in Subculture, but it’s definitely a useful and nice palette with a mix of 7 matte and 7 shiny colors. It was difficult to get the shimmer on picture, they shimmers a lot more IRL. Both the matte and the shiny ones have incredibly good payoff and I really like what I see! 


4 kommentarer4 kommentarer om “First impression | Anastasia Prism palette”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!!
  Detta har ingenting med inlägget att göra men hoppas på svar ändå.
  Min utklädnad på halloween ska vara glitter och strass endast, ska alltså inte klä ut mig till någon eller något. Jag har hittat glitter, flakes och småstrass men behöver stora droppformade “diamanter” som jag ska ha både på ansiktet och sätta fast på kläderna men hittar ingenstans. Vet du någon sida som säljer sånt, helst både glitter, strass i alla färger och former samt strass för det blir så mycket lättare att beställa från en och samma sida.

  Otroligt tacksam för svar.
  /Hanne

  Reply
 • Heej! 🙂 Oj vad svårt! det vet jag faktiskt inte heller.. har nog själv aldrig köpt just droppformade. The Gypsy shrine har ju massa kul glitter i olika storlekar! Kolla dom! Thegypsyshrine.com 🙂 Ha så kul på maskeraden! kram!

  Reply
 • Hej Linda! På tal om smulande paletter så funderar jag lite över infinity-paletten.. jag har använt mig av den ett par veckor nu och tycker tyvärr att den är väldigt smulig 🙁 använder enbart borstar från LH cosmetics och är väldigt lätt på handen. Tycker även att cigar och zwicky är svåra att blanda ut (använder på bas med foundation och puder).. har jag fått ett måndagsexemplar eller gör jag något fel? Tack på förhand! / Isabelle

  Reply
 • Hej Isabelle! tack för feedback! jag har inte hört detta från någon annan, men det är nog väldigt relativt vad man upplever som smuligt och inte, och även vad man uppvelever som svårt att blanda och inte 🙂 Övning ger färdighet brukar jag säga, är det nåt mer så är det bara att hojta till! kram

  Reply