Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | October 18, 2017

Pretty Vulgar Lock it in Setting Spray

Tänkte visa typ världens gulligaste face mist! Den kommer från Pretty Vulgar och kommer i en SÅ söt flaska som känns väldigt retro.
Det enda som är synd är att den där puff-funktionen är fejk och sitter bara på själva korken. Jag önskar att den vore på riktigt som en gammal parfymflaska eller en puderpuff liksom. Det vore SÅ najs.
Misten är Cruelty free, vegan, glutenfri och kostar $30.00 på Prettyvulgar.com
ENGLISH: 

Have to show you this super cute mist from Pretty vulgar. The bottle is sooo cute and feels very retro!
The only thing that is a pity is that the little ”puff” is fake and is only on the cap.. so you can’t spray with it. I wish it was a real puff as if it was an old perfume bottle. It would have been sooo nice.
The mist is Cruelty free, gluten-free, vegan and is $30.00 at Prettyvulgar.com and at Sephora.com (and in stores)
Själva misten är vad jag skulle säga en fuktmist. Jag gillar att ha den för att få bort den pudriga känslan i ansiktet, om den ger makeupen en längre hållbarhet osv, det vet jag inte faktiskt. Men just för fukt så gillar jag den!
Jag gillar den också just för att den inte ger en sån där hinna över ansiktet som vissa mists gör.. jag är typ den enda i världen som inte gillar Urban Decays All Nighter just av den anledningen, då jag känner mig stram av den. Denna ger bara en skön känsla och lämnar makeupen skitfin!
ENGLISH:The mist itself is a hydrating mist, I love to use it to make my face feel less powdery right after application. I don’t know if it sets the make up or make it last longer.. But fot hydration, I really like it!
I like it because it doesn’t leave a sticky feeling on the skin as some face mists do.. like for example Urban Decay All Nighter that I’m probable the only one in the world that doesn’t like..
This just gives a nice feeling and makes the skin feel really good!

3 kommentarer3 kommentarer om “Pretty Vulgar Lock it in Setting Spray”

  Fan jag som såg flaskan och tänkte VILL HA! Jag brydde mig inte ens om vad det var….haha! Synd puffen var fejk! 🙁

  Reply

  Jag undrar om man skulle kunna kalla lumenes instant illuminizer för en Danessa Myricks Beautys Prism FX Hydrating Lotion dupe? Vad tycker du? Hur lika är dom?

  Reply

  Köpte en parfym från VS med puff man använder när man spritat, den är så jobbig!! Grymt fin men funkar bara att spruta med 6/10 gånger. Skrattar lite för mig själv när jag läser ”glutenfri”, kan smink innehålla gluten alltså? Är allergiker och har aldrig hört och det kändes så lustigt! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här