Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:00 | October 22, 2017

Vill du praktisera hos sveriges (skön)hetaste företag?

*UPPDATERAD, FEL MAILADRESS I FÖRRA VERSIONEN*

Team Linda Hallberg letar efter en praktikant som med sitt nytänkande bidrar till att stärka vår position som ett ledande varumärke på skönhetsmarknaden. Ja du läste rätt – ledande, vi är ett team på 4 personer som inte nöjer oss med att enbart sikta mot stjärnorna … vi ska nå dit.

Din profil:
Vi söker dig som brinner för skönhet, har god varumärkeskännedom och som har koll på vad som händer på den internationella skönhetsmarknaden. Om du redan nu tvivlar på att beauty är din grej så kan du sluta scrolla. Du kommer i sådana fall dö av tristess på huvudkontoret och avbryta din praktik efter andra dagen #justsayin’. Du behöver även behärska engelska samt svenska i både tal och skrift.

Förutom att brinna för skönhet vill vi även att ditt hjärta slår hårt för digital marknadsföring, kommunikation, e-commerce, och Google Analytics. Som person är du social, lösningsorienterad, flexibel, ärlig och det viktigaste av allt: en team player.

För vi ska inte ljuga, vi växer så det knakar och det går fort, ibland för fort på huvudkontoret på flashiga Östermalm (vi borde egentligen sitta på Söder) och vi behöver någon som kan hålla huvudet kallt och inte vara rädd för att ta sig an uppgifter som behövs för att rädda situationen.


Huvudsakliga uppgifter:

– PR
– Sociala medier med fokus på strategisk utveckling
– E-commerce (wordpress)
– Kundtjänst

Meriterande
– Relevant utbildning och/eller erfarenhet inom digital marknadsföring/e-commerce/beauty

 • Självsäkerhet (ej att missta för kaxighet)
 • Pålitlig karaktär

Våra tankar kring erbjudande av praktikplats:
Vi sätter ett stort värde i att erbjuda praktikplats till ambitiösa studenter/människor. Det kommer ske ett värdefullt utbyte från båda parter som bidrar till utveckling åt båda hållen. Vi vill erbjuda dig nya utmaningar, dela med oss av våra tankar och erfarenheter men framförallt inspirera dig till att vilja fortsätta arbeta kvar hos oss efter praktikens slut, vi tror på långsiktiga relationer. Vi vill även flagga för att vi gillar att ha kul, även om vi är oerhört målmedvetna och drivna så skrattar vi ofta för högt och drar alldeles för ofta dåliga skämt på arbetstid.

Rekrytering sker löpande, vänta därför inte på att skicka in din ansökan. Vi ser gärna att den är något utöver det vanliga, något övertygande – vi letar efter ambitiösa människor som vill vara en del av vårt team. Det innebär inte att du måste spexa till ditt CV i något fancy program, det innebär att vi vill veta varför du och varför varumärket Linda Hallberg.

Tjänsten är en oavlönad praktik på minst 8 veckor, god möjlighet till anställning efter praktikperiodens avslut. Vi ser gärna att du kan börja omgående men vi är givetvis flexibla om du skulle vara den vi aldrig vill vara utan.

Skicka CV/Personligt brev, kärleksbrev eller frågor till [email protected] och skriv något finurligt i ämnesraden.


10 kommentarer10 kommentarer om “Vill du praktisera hos sveriges (skön)hetaste företag?”

  Hi there! Obsessed with all things Linda Hallberg but since this is in Swedish I wanted to ask if there were any opportunities available for those that don’t speak Swedish? Can’t hurt to ask! ?

  *Website field was not working: http://www.bardotstudio.com

  Reply

  Hi 🙂 For this role we need someone that can speak Swedish! But you are always welcome to apply anyway, we may need someone in the future! <3

  Reply

  Åhhh, blev så exalterad först men insåg sen att det kanske inte passar en just nu när man fortfarande har plugg kvar i norrköping 🙁

  Reply

  Tjänsten är ju tyvärr i Stockholm 🙁 kanske en annan gång passar bättre 🙂

  Reply

  Åh drömmen! ? Är världens beauty-nörd och läser just nu en utbildning i digitala kulturer, så detta hade varit perfekt! Men har tyvärr inte praktik förrän om drygt ett år…. ? förhoppningsvis kommer det kanske fler chanser i framtiden ❤️

  Reply

  Hej Linda!
  Jag har mailat er 2 gånger men jag får hela tiden ett mail tillbaka om att det inte går att skicka. Har jag skrivit in fel mail adress eller vad gör jag fel??

  Reply

  Hej! Det har varit strul med mailen har jag förstått. Men det ska funka att maila till den mailen som ligger utlagd i bloggen nu ❤️

  Reply

  Detta är jag! SÅ SJUKT JAG! är en IT/skönhetsnörd. Hade inte gjort er besviken!
  Allt jag behöver är er tillit!
  Än en gång,SÅÅÅÅÅ JAG!

  Reply

  Hi. I don’t speak Swedish but know 2/3 other languages and English too. Is there any opportunity to work with your team as I admire you alot.
  Thank you

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här